ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οπαδοί σε παίκτες: "Είμαστε ευχαριστημένοι για την Ευρώπη, στόχος το νταμπλ"

EUROPA LEAGUE 2020-2021 / ÁÑÓÅÍÁË - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE 2020-2021 / ÁÑÓÅÍÁË - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αντιπροσωπεία της Θύρας 7 πήγε στο Ρέντη για να μιλήσει για λίγα λεπτά στον Πέδρο Μαρτίνς και στους παίκτες του, με τους οργανωμένους οπαδούς να δηλώνουν ευχαριστημένοι απο την παρουσία στη Ευρώπη και να ζητούν την κατάκτηση του νταμπλ.

Η ευρωπαϊκή υπέρβαση δεν επιτεύχθηκε τη φετινή σεζόν μιας που το εμπόδιο της Άρσεναλ στη φάση των "16" του Europa League αποδείχτηκε αρκετά υψηλό, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να ρίξει το ηθικό των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Τουναντίον, οι οπαδοί της ομάδας έχουν εκτιμήσει και αναγνωρίσει τη σωστή δουλειά που γίνεται στην ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια που βρίσκεται ο Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία και θέλησαν να δείξουν τη στήριξή τους στους ποδοσφαιριστές και στον Πορτογάλο λίγο πριν την έναρξη των playoffs της Super League Interwetten.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών της Θύρας 7 πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Ρέντη και έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα για την παρουσία της στην Ευρώπη αλλά και για τις εμφανίσεις της κόντρα στην Άρσεναλ ενώ ζήτησε να κλείσει η σεζόν με την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού νταμπλ.

"Κόντρα σε όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν με τραυματισμούς, με εχθρικές διαιτησίες και με όλα, είμαστε ευχαριστημένοι για την ευρωπαϊκή μας πορεία και σίγουροι ότι του χρόνου θα πάμε ακόμα καλύτερα. Σε κάποια παιχνίδια του Champions League δεν πήγαμε τόσο καλά. Όμως η εικόνα σας στο Emirates ήταν αυτό που θέλουμε από τον Ολυμπιακό.

Η χρονιά, όμως δεν έχει τελειώσει. Κάνουμε τώρα μία επανεκκίνηση όλοι μαζί. Τα δίνουμε όλα για να πάρουμε με θριαμβευτικό τρόπο το πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Ως Ολυμπιακός τα θέλουμε όλα. Είμαστε δυο επίπεδα πάνω από τους άλλους και μας αξίζουν όλα. Θέλουμε νίκες και στα ντέρμπι, μέσα και έξω.

Να έχετε πάντα κατά νου πως ο Ολυμπιακός, ο πρόεδρος και όλοι στον σύλλογο παλεύουν μόνοι εναντίον όλων. Και νικάμε. Αυτή είναι η μοίρα αυτής της ομάδας. Κι εμείς σαν Θύρα 7 ήμασταν και είμαστε πάντα η ασπίδα και το δόρυ αυτής της ομάδας", είπαν μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρολεύκων.

Έκαναν δε ξεχωριστή αναφορά στους Πέδρο Μαρτίνς και Ζοζέ Σα, λέγοντας τα εξής: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή που έδωσε αυτό το χαρακτήρα στην ομάδα. Την επιθετικότητα που έχει από τη φύση του ο σύλλογος.

Και για σένα Ζοσέ όλοι βλέπουμε ότι τους δύο τελευταίους μήνες η απόδοση σου δεν είναι καλή. Βλέπουμε τι γράφεται και το τι λέγεται. Εμείς όμως είμαστε εδώ για σένα. Κλείσε τα αυτιά σου και μην ακούς κανέναν. Εμείς είμαστε δίπλα σου και όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε τους τίτλους".

Όσον αφορά στην απάντηση της ομάδας, ο Πέδρο Μαρτίνς αρκέστηκε να πει: "Ευχαριστούμε που είστε πάντα δίπλα μας. Σας νιώθουμε δίπλα μας ακόμα και τώρα. Ακόμα και τώρα που το γήπεδό μας είναι δυστυχώς άδειο. Να ξέρετε ότι όλοι μας θα δώσουμε τα πάντα για τον Ολυμπιακό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ