ΠΑΟΚ

Οπαδοί ΠΑΟΚ, τροχαίο Ρουμανία: Τα μηνύματα στήριξης από Φονσέκα και Μέιτλαντ-Νάιλς για τους επτά νεκρούς του Δικεφάλου

H τραγωδία στην Ρουμανία που σκόρπισε τον θάνατο σε επτά φίλους του ΠΑΟΚ συγκλόνισε και την προσεχή αντίπαλο του Δικεφάλου στο Europa League, με τον τεχνικό της Λιόν, Πάουλο Φονσέκα, καθώς και τον Μέιτλαντ-Νάιλς να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στην ελληνική ομάδα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.

Η αναμέτρηση στο “Groupama Stadium” το βράδυ της Πέμπτης (29/1) μεταξύ της Λιόν και του ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της League Phase του Europa League θα διεξαχθεί κάτω από μία βαριά σκιά, λόγω της ανείπωτης τραγωδίας που έλαβε χώρα την Τρίτη στην Ρουμανία και σκόρπισε το θάνατο σε επτά φίλους του Δικεφάλου.

Το κλίμα στο στρατόπεδο των ασπρόμαυρων αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από βαρύ λόγω του τραγικού γεγονότος ενώ και οι άνθρωποι της Λιόν δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν αναφορά σε ό,τι συνέβη και βύθισε σε πένθος την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

“Θα ήθελα να ξεκινήσω τη συνέντευξη Τύπου εκφράζοντας τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον ΠΑΟΚ”, άρχισε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ο Πάουλο Φονσέκα ενώ ο Άγγλος μπακ των “λιονέ”, Έισλι Μέιτλαντ-Νάιλς, ανέφερε:

“Θέλω να πω στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι λυπούμαστε για ό,τι συνέβη. Εκ μέρους της ομάδας μου, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και τις καλύτερες ευχές μου για υποστήριξη στις οικογένειες, τον σύλλογο και τους οπαδούς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ