ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Οπαδοί εισέβαλαν στο Γκρέμιο - Παλμέιρας και διέλυσαν την οθόνη για το VAR, ξύλο και στην κερκίδα

Οπαδοί εισέβαλαν στο Γκρέμιο - Παλμέιρας και διέλυσαν την οθόνη για το VAR, ξύλο και στην κερκίδα
TWITTER

Οπαδοί της Γκρέμιο εισέβαλαν στο γήπεδο έπειτα από την ήττα κόντρα στην Παλμέιρας και διέλυσαν την οθόνη του VAR στον αγωνιστικό χώρο.

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της Γκρέμιο με την Παλμέιρας για την 29η αγωνιστική του Brasileirão, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να μην ανέχονται την ήττα 1-3, που τους διατηρεί στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε άμεσο κίνδυνο υποβιβασμού.

Ύστερα από το τελευταίο σφύριγμα της λήξης κι ενώ οι περισσότεροι παίκτες είχαν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια, μερίδα οπαδών της Γκρέμιο εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο. Ο πρωταγωνιστής των φιλοξενουμένων με δύο γκολ, Ραφαέλ Βέιγκα, έδινε flash interview και αναγκάστηκε να διακόψει για να αποχωρήσει, ενώ και το διαιτητικό τρίο έφυγε τρέχοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι εισβολείς έφτασαν μέχρι την είσοδο των αποδυτηρίων, όπου έσπασαν την οθόνη από την οποία ο διαιτητής παρακολουθεί τις φάσεις που του στέλνει ο VAR.

Την ίδια στιγμή, επεισοδιακή ήταν η κατάσταση και στις κερκίδες της "Αρένα ντο Γκρέμιο", αφού οπαδοί των δύο ομάδων επιχείρησαν να έρθουν στα χέρια στο πάνω διάζωμα, ωστόσο το πλεξιγκλάς που τους χώριζε, απέτρεψε τα χειρότερα.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ