ΑΡΗΣ

Οντουμπάτζο: "Κάποιες αποφάσεις του διαιτητή ήταν σημαντικές στην εξέλιξη του αγώνα"

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο
Ο Μόουζες Οντουμπάτζο INTIME

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά το ματς ότι ορισμένες αποφάσεις του διαιτητή ήταν σημαντικές για την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο δεν ήταν ευχαριστημένος μετά την ήττα που υπέστη ο Άρης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα δούλεψε καλά, αλλά δεν ήταν αυτή που έπρεπε, ενώ δεν απέφυγε να σχολιάσει και τις αποφάσεις του διαιτητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μόουζες Οντουμπάτζο στη NOVA: Για τα αίτια της ήττας του Άρη: "Γνωρίζαμε τη σημασία του αγώνα για εμάς, τον σύλλογο, τον πρόεδρο της ομάδας αλλά δεν ανταποκριθήκαμε. Υπήρξαν επίσης κάποιες αποφάσεις του διαιτητή που ήταν σημαντικές στην εξέλιξη του αγώνα αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να το κρίνω. Εμείς πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι".

Για το ότι ο Άρης δεν έκανε ευκαιρίες: "Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα, ξέροντας τη σημασία του αγώνα αλλά δεν μπήκαμε στο γήπεδο έτσι όπως θα έπρεπε, δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε. Αυτό μας στέρησε κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είδαμε κάποια αποτελέσματα σοκ στα τελευταία παιχνίδια σαν αυτό της ΑΕΚ. Σε αυτές τις καταστάσεις οι μεγάλες ομάδες πρέπει να τις ξεπερνούν και να αντιδρούν στο αμέσως επόμενο παιχνίδι. Αυτό πρέπει να κάνουμε κι εμείς".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΟΥΑΔΟΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ