ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ονανά: "Αιώνια αγάπη για την Ίντερ, μεγαλύτερος σύλλογος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Manchester United's goalkeeper Andre Onana celebrates after Manchester United's Harry Maguire scores his side's opening goal during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Copenhagen at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Oct. 24, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's goalkeeper Andre Onana celebrates after Manchester United's Harry Maguire scores his side's opening goal during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Copenhagen at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Oct. 24, 2023. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Αντρέ Ονανά υποστήριξε σε συνέντευξή του πως η κριτική που δέχεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τον αγγίζει καθώς την ίδια κατάσταση βίωσε και στην Ίντερ, τονίζοντας πάντως ότι οι κόκκινοι διάβολοι είναι πιο μεγάλο κλαμπ από τους νερατζούρι.

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έκανε το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή του Αντρέ Ονανά από την Ίντερ, με τον Καμερουνέζο κίπερ να είναι καταλύτης στην πορεία των Μιλανέζων μέχρι τον τελικό του Champions League το 2022-23 (αναδείχτηκε καλύτερος κίπερ της διοργάνωσης την περασμένη σεζόν) και να "υποχρεώνει" τον αγγλικό σύλλογο να βγάλει από τα ταμεία του 50 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Μέχρι στιγμής δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί απόλυτα στο νέο εργασιακό του περιβάλλον και αυτό αποτυπώνεται από την αστάθεια στις εμφανίσεις του, με τον 27χρονο να υποστήριζει από την πλευρά του πως η πίεση δεν τον αγγίζει.

"Ζω ένα μεγάλο όνειρο. Προέρχομαι από ταπεινή οικογένεια, δεν είχαμε σχεδόν τίποτα. Άρχισα να παίζω με τους φίλους μου στο Καμερούν και δεν περίμενα να έχω τέτοια καριέρα.

Δουλεύω σε όλη τη ζωή μου για να είμαι εδώ και είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που εκπροσωπώ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φορώ αυτή τη φανέλα που ζυγίζει τόσο πολύ", τόνισε αρχικά ο Ονανά σε συνέντευξή του στο "Sky Sport Italia", για να προσθέσει:

"Τα λάθη είνα κομμάτι της προπόνησης. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεγαλύτερος σύλλογος και ο κόσμος έχει μεγάλες προσδοκίες από μένα, αλλά είμαι σίγουρος ότι κάνοντας κάποια πράγματα καλά, θα χαμογελάσουμε σύντομα όπως έγινε και στην Ίντερ.

Λίγοι πίστευαν σε εμάς πέρυσι αλλά έπειτα δείξαμε τί μπορούσαμε να κάνουμε και είμαι χαρούμενος για αυτά που πετύχαμε. Τώρα, το μέλλον μου είναι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα πρέπει να σηκωθούμε και να τα πάμε καλά.

Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Οι καλές και οι άσχημες στιγμές δεν διαρκούν για πάντα".

Υπενθυμίζεται πως η Ίντερ τον είχε αποκτήσει ως ελεύθερο από τον Άγιαξ το καλοκαίρι του 2022, με τον Ονανά να κατακτά μαζί της το Κύπελλο Ιταλίας και το Super Cup, κρατώντας 19 φορές απαραβίαστη την εστία του στις 41 εμφανίσεις του με τη φανέλα των νερατζούρι σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ