ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

Ομπαμεγιάνγκ και Λεμινά συμμετείχαν σε πάρτι πριν το Κόπα Άφρικα και βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τη φανέλα της Άρσεναλ
Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τη φανέλα της Άρσεναλ © 2021 ADAM DAVY / POOL PA / AP IMAGES

Οι Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Μάριο Λεμινά φαίνεται ότι θα πληρώσουν "ακριβά" το γεγονός ότι συμμετείχαν σε πάρτι πριν το Copa Africa, καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και θα χάσουν τις πρώτες αναμετρήσεις της διοργάνωσης με την εθνική Γκαμπόν.

Δεν συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο η προετοιμασία της εθνικής Γκαμπόν για το Copa Africa, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε ότι ο Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και ο Μάριο Λεμινά βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Ωστόσο και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν ήταν τόσο προσεκτικοί, καθώς συμμετείχαν σε ένα πάρτι τέσσερις μέρες πριν από την έναρξη του τουρνουά και φυσικά πριν προσβληθούν από τον ιό. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί κατά την άφιξή τους στο Καμερούν για τις πρώτες αναμετρήσεις της διοργάνωσης.

Αρκετοί παράγοντες του ποδοσφαίρου είχαν εκφράσει τον κίνδυνο που υπάρχει για τη διεξαγωγή του Copa Africa, καθώς η μετάλλαξη Όμικρον έχει αλλάξει τα δεδομένα σε πολλές ανθρώπινες καθημερινές δραστηριότητες, με το ποδόσφαιρο να μην αποτελεί εξαίρεση. Υπενθυμίζεται ότι θετικοί στον κορονοϊό με την εθνική τους ομάδα βρέθηκαν οι Γκάρι Ροντρίγκες και Πιέρ Κούντε, του Ολυμπιακού.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ