ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομόνοια: “Οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο έδινε ο Παναθηναϊκός”

Belgium's Eden Hazard, right, and Cyprus' Fanos Katelaris challenge for the ball during the World Cup 2018 Group H qualifying soccer match between Belgium and Cyprus at the King Baudouin Stadium in Brussels, Belgium, Tuesday, Oct. 10, 2017. (AP Photo/Olivier Matthys) AP Photo/Olivier Matthys

Η Ομόνοια πήρε και επίσημα θέση για τις προτάσεις που έχει για τον Φάνο Κατελάρη τονίζοντας πως η πρόταση του τριφυλλιού πρόσφερε οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο.

Με επίσημη τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου της η Ομόνοια πήρε θέση για τις προτάσεις που είχε για τον Φάνο Κατελάρη από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ Λάρνακας τις οποίες και απέρριψε.

Σύμφωνα με τον Αντρέα Δημητρίου ο Παναθηναϊκός πρόσφερε οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο ενώ η ΑΕΚ Λάρνακας πρόσφερε μόλις 30.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου του κυπριακού συλλόγου, Αντρέας Δημήτριου ανάφερε:

« Επειδή γράφονται και λέγονται διάφορα σχετικά με προτάσεις που έχουμε δεχτεί για τον ποδοσφαιριστή μας, Φάνο Κατελάρη, να ξεκαθαρίσουμε το σκηνικό. Μέχρι στιγμής έχουμε δεχτεί δύο προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή. Η πρώτη από την ΑΕΚ Λάρνακας, ύψους€30.000ευρώ και η δεύτερη από τον Παναθηναϊκό που δεν περιελάμβανε άμεσα οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο και υπό κάποιες προϋποθέσεις. Και οι δύο προτάσεις έχουν απορριφθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ