ΚΥΠΡΟΣ

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 2-1: Πήρε το ντέρμπι των τεσσάρων αποβολών και κοιτάζει κορυφή

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 2-1: Πήρε το ντέρμπι των τεσσάρων αποβολών και κοιτάζει κορυφή
YOUTUBE

Η Ομόνοια πήρε με 2-1 το επεισοδιακό ντέρμπι Λευκωσίας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, στο οποίο κάθε ομάδα αγωνίστηκε για μεγάλο μέρος του με 9 παίκτες.

Η Ομόνοια επικράτησε με 2-1 του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι Λευκωσίας της 3ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας και κοιτάζει την κορυφή και τον Άρη Λεμεσού.

Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο κέρδισε πέναλτι μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Γιώργο Εφραίμ να στέλνει την μπάλα άουτ. Έξι λεπτά αργότερα το πλήρωσε, αφού ο Ανδρόνικος Κακουλλής άνοιξε το σκορ για το "τριφύλλι".

Στο 21' αποβλήθηκε ο Φουάντ Μπασιρού για πάτημα σε αντίπαλο, όμως στο 39' ο Βέλκο Σίμιτς έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Η χαρά κράτησε για λίγο, αφού ο Εφραίμ με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε για τον ΑΠΟΕΛ.

Η σειρά των φιλοξενουμένων να δεχθούν κόκκινη κάρτα ήρθε στο 45+7', με τον Ντάλσιο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη.

Η επόμενη κόκκινη ήταν επίσης για τον ΑΠΟΕΛ με διπλή κίτρινη του Ισάμ Σεμπάκ, όμως στο 69' ακολούθησε ο Σίμιτς επίσης με δεύτερη κίτρινη.

Ο αγώνας πήρε άγρια ομορφιά με 9 εναντίον 9 και στο 88ο λεπτό παραλίγο να φέρει τον ΑΠΟΕΛ στη βούλα του πέναλτι, όμως ο VAR μεσολάβησε για να μην καταλογιστεί.

  • ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους, Σιπριάνο (85' Λέτσιακς), Σεμέδο (85' Ζαχαρίου), Κακουλλής (75' Ανσαριφάρντ), Μπασιρού, Σίμιτς, Λανγκ, Κούσουλος (85' Κασαμά), Μίλετιτς, Μπεζούς (27' Χαραλάμπους)
  • ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς (43' Κβιλιτάια), Ντβάλι, Ζεφτέ (55' Μαρκίνιος), Εφραίμ (46' Αμπντουλαχί), Σεμπάκ, Σούσιτς, Τομανέ (78' Φετφατζίδης), Σαρφό, Εντογκαλά, Ντάλσιο
TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΠΟΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ