ΚΥΠΡΟΣ

Ομόνοια - Ανόρθωση 2-0: Μπρούνο και Κακουλής έβαψαν πράσινο το ντέρμπι του ΓΣΠ

Ομόνοια - Ανόρθωση 2-0: Μπρούνο και Κακουλής έβαψαν πράσινο το ντέρμπι του ΓΣΠ
INTIME

Η Ομόνοια νίκησε την Ανόρθωση 2-0 στο ΓΣΠ, χάρη στα γκολ των Μπρούνο και Κακουλή. Η ομάδα του Γιανίκ Φεράρα προσπέρασε αυτήν της Αμμοχώστου και ανέβηκε στην όγδοη θέση του κυπριακού πρωταθλήματος.

Η Ομόνοια πήρε το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, επικρατώντας 2-0 χάρη στα γκολ του Μπρούνο, του Βραζιλιάνου πρώην μεσοεπιθετικού των Ολυμπιακού, Άρη και Ατρομήτου και Ανδρόνικου Κακουλή.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κάθετη του Παππουλή και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Ανόρθωση είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ σε αντίθεση με την Ομόνοια που πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Κακουλή στο 86' και σφράγισε το τρίπντο.

Οι δύο ομάδες παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία του κυπριακού πρωταθλήματος, καθώς η Ομόνοια με αυτό το τρίποντο προσπέρασε την Ανόρθωση και ανέβηκε στην όγδοη θέση με 12 βαθμούς. Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι έπαιξαν ο Κίτσος από πλευράς Ομόνοιας (δανεικός από τον Ολυμπιακό) και ο Χριστοδουλόπουλος από πλευράς Ανόρθωσης.

Ομόνοια: Ουζόχο, Λέζιακς, Κίτσος, Μίλετιτς, Γιούστε, Κασάμα, Κούσουλος, Παπουλής, Μπρούνο, Λοίζου, Ανσαριφάρντ

Ανόρθωση: Λορία, Μπαϊζίνιο, Κορέια, Χριστοδουλόπουλος, Αντωνίου, Κίκο, Σαμπό, Νίνγκα, Χαρογιάν, Πάντσεον, Ουάρντα.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ