ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομοφοβικό παραλήρημα από τον επιθετικό της Ντιναμό Κιέβου, Αρτέμ Μπεσεντίν: "Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν γκέι, μόνο άνδρες και γυναίκες"

Ο Αρτέμ Μπεσεντίν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ουκρανίας κόντρα στη Σερβία
Ο Αρτέμ Μπεσεντίν πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ουκρανίας κόντρα στη Σερβία © 2019 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Ο επιθετικός της Ντιναμό Κιέβου, Αρτέμ Μπεσεντίν, προχώρησε σε ένα ομοφοβικό παραλήρημα αναφέροντας ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν γκέι.

Σε μία απίστευτη δήλωση προέβη ο επιθετικός της Ντιναμό Κιέβου, Αρτέμ Μπεσεντίν. Ο Ουκρανός στράικερ τόνισε πως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν γκέι, ενώ συνέχισε το ομοφοβικό παραλήρημά του αναφέροντας πως δεν θα ήθελε ο γιος του να τους κοιτάζει.

"Δεν είναι φυσιολογικό, Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν γκέι, μόνο άνδρες και γυναίκες. Έχω έναν γιο, δεν θα ήθελα να μεγαλώσει και να τους κοιτάζει" ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια τάχθηκε απέναντι στις παρελάσεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, σχολιάζοντας πως δεν αντέχει να τις βλέπει: "Υπάρχουν πολλές από αυτές (τις παρελάσεις). Αυτές τις ομάδες, αυτές τις σημαίες, δεν μπορώ να τις κοιτάζω".

Ο 25χρονος Μπεσεντίν προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Κιέβου, ενώ τον τελευταίο καιρό είναι εκτός δράσης, καθώς έχει υποστεί ρήξη χιαστού. Αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές του 2022.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ