ΤΟΥΡΚΙΑ

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Κατακραυγή για τη διαρροή εικόνων του πάνω στο φορείο

Ο Oμάρ Ελαμπντελαουί με τη φανέλα της Γαλατασαράι στο Europa League κόντρα στη Ρέιντζερς
Ο Oμάρ Ελαμπντελαουί με τη φανέλα της Γαλατασαράι στο Europa League IAN MACNICOL/POOL VIA AP

Φωτογραφίες του τραυματισμένου Ομάρ Ελαμπτελαουί πάνω στη φορείο την ώρα που μεταφέρονταν με το ασθενοφόρο κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Ομάρ Ελαμπντελαουί μετά το πυροτέχνημα που εξερράγη στο χέρι του δεν υπάρχουν και όλοι περιμένουν κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα έχει προκληθεί σάλος στην Τουρκία για τη διαρροή φωτογραφιών του πρώην μπακ του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράϊ. Συγκεκριμένα έχουν κυκλοφορήσει στα social media εικόνες του Ομάρ Ελαμπντελαουί μέσα από το ασθενοφόρο που δείχνουν ξεκάθαρα τη σοβαρότητα του τραυματισμού, με το πρόσωπο του διεθνούς αμυντικού μέσα στα αίματα.

Δηλώσεις για το θέμα έκανε ο αντιπρόεδρος της Γαλατά, Αμπντουλρχαίμ Αλμπαϊράκ. "Είναι ντροπή. Είναι πατέρας τριών παιδιών. Ποιος χαζός μπορεί να διέρρευσε αυτές τις φωτογραφίες;" είπε μεταξύ άλλων.

Ήδη έχει διαταχθεί έρευνα για να εξακριβωθεί ποιος ήταν εκείνος που τελικά ανέβασε τις φωτογραφίες του τραυματία Ομάρ Ελαμπντελαουΐ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ