ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομάρ Ελαμπντελαουί: "Η όρασή μου έχει αποκατασταθεί, δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου"

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με τη φανέλα της εθνικής Νορβηγίας
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με τη φανέλα της εθνικής Νορβηγίας @ 2018 DARKO BANDIC / AP IMAGES

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Νορβηγίας μίλησε για την περιπέτεια της όρασής του, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί βρίσκεται στις κλήσεις της εθνικής Νορβηγίας για τα ματς του Σεπτεμβρίου και είναι η δεύτερη φορά που καλείται μετά το βεγγαλικό που εξερράγη στο πρόσωπό του, προκαλώντας ζημιά στα μάτια του.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ της χώρας του σε συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στον τραυματισμό του τονίζοντας πως η όρασή του έχει αποκατασταθεί.

"Σημαίνει πολλά για μένα που είμαι εδώ. Όπως ξέρετε, έχω περάσει πολλά. Είναι κάτι που περίμενα πολύ καιρό και δούλεψα σκληρά για αυτό. Νιώθω πολύ καλά. Η όρασή μου έχει αποκατασταθεί στο 100%" δήλωσε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαρροή φωτογραφιών με το τραυματισμένο πρόσωπό του: "Στο ασθενοφόρο υπήρχε κάποιος που έπρεπε που έπρεπε να με προσέχει, αλλά με τραβούσε φωτογραφίες. Δεν έβλεπα τίποτα τότε.

Δεν ξέρω σε ποιον έστειλε τις φωτογραφίες. Πριν καν φτάσω στο νοσοκομείο οι φωτογραφίες μου ήταν παντού, σε όλη την Ευρώπη. Είχα καταλάβει πως είχα τραυματιστεί σοβαρά. Η ομάδα ήθελε να προχωρήσει σε αγωγή. Όμως εγώ ένιωσα πως δεν θα έπαιρνα κάτι με αυτό. Για μένα θα αρκούσε μία συγγνώμη".

Το όνομα του Ελαμπντελαουί έχει συνδεθεί με αυτό του Ολυμπιακού. Ο Νορβηγός μπακ που είναι ελεύθερος δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του: "Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θα αξιολογήσω όλα τα δεδομένα για μένα και την οικογένειά μου. Έχω τη γυναίκα μου και τα τρία παιδιά μου. Το πιο μεγάλο ξεκίνησε σχολείο στη Νορβηγία. Θα δούμε τι θα συμβεί".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ