ΤΟΥΡΚΙΑ

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Χειρουργική επέμβαση στο μάτι

Ο Νορβηγός αμυντικός, Ομάρ Ελαμπντελαουί
Ο Νορβηγός αμυντικός, Ομάρ Ελαμπντελαουί EUROKINISSI

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει σοβαρό πρόβλημα με την όραση του και οι νεότερες πληροφορίες από την Τουρκία κάνουν λόγο για άμεση χειρουργική επέμβαση στα μάτια του. Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τη Φενερμπαχτσέ.

Οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Ομάρ Ελαμπντελαούι μετά το πυροτέχνημα που εξερράγη στο χέρι του αναφέρουν πως ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράϊ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση στο μάτι.

Από την έκρηξη του πυροτεχνήματος αρκετά θραύσματα μπήκαν και στα δύο μάτια του Νορβηγού μπακ και οι γιατροί θα κάνουν προσπάθεια μέσω της χειρουργικής επέμβασης να βοηθήσουν τον Ομάρ ώστε να μην έχει απώλεια όρασης αλλά αυτή την ώρα κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, ούτε πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του.

Αυτό που αναφέρουν οι Τούρκοι είναι πως η ζωή του δεν διατρέχει τον παραμικρό κίνδυνο, ο Νορβηγός έχει τις αισθήσεις του αλλά και τα δύο του μάτια έχουν αρκετά θραύσματα και ειδικά στο ένα εξ αυτών η ζημιά είναι ακόμα μεγαλύτερη.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΝΕΡ

Εν τω μεταξύ η Φενερμπαχτσέ έσπευσε με επίσημη ανακοίνωση της να στείλει ευχές για ταχεία ανάρρωση στον άσο της Γαλατασάραϊ με την ανακοίνωση να αναφέρει: "Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της Γαλατασαράι ταχεία ανάρρωση και ελπίζουμε να έχει την υγεία του το συντομότερο δυνατό".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ