ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Υπέγραψε μέχρι το 2024 ο Τζολάκης

Ο Τζολάκης με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten.
Ο Τζολάκης με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό μέχρι το 2024, αφού έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Όλα τα καλά νέα μαζεμένα για τον 18χρονο Χανιώτη τερματοφύλακα.

Την επομένη του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ είχατε διαβάσει στο Sport24.gr για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη ο οποίος "θα αποτελέσει πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου και πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν που αρχίζει θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Κι επίσης δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα πέσουν υπογραφές".

Πριν από δύο εβδομάδες ο 18χρονος τερματοφύλακας έκανε αποδεκτή την πρόταση της ΠΑΕ και υπέγραψε μέχρι το 2024. Όλα τα καλά νέα ήρθαν μαζεμένα για τον Χανιώτη, ο οποίος πέρασε στο τμήμα "Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων" στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, κατέκτησε Κύπελλο με τον Ολυμπιακό παίζοντας βασικός, κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελπίδων και τώρα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Ο Χανιώτης... γίγαντας, με ύψος 1,93, έχει πραγματοποιήσει πέντε συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και ο Πέδρο Μαρτίνς, που δεν έχει κρύψει την αδυναμία που του 'χει, θα του δώσει πιθανότατα κι άλλα παιχνίδια, όταν και όποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο φετινός Ολυμπιακός ξεκινάει στα γκολπόστ με τον Ζοζέ Σα και πίσω του βρίσκονται οι Τζολάκης, Κρίστινσον και Καραργύρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ