ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ξανά στο προσκήνιο η Φενέρ για Σεμέδο, σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Ρούμπεν Σεμέδο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη
Ο Ρούμπεν Σεμέδο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη EUROKINISSI

Η Φενέρμπαχτσε θέλει να καλύψει το κενό του Κιμ Μιν Γιάε, ο οποίος είναι κοντά στο να υπογράψει στη Ρεν, με τον Ρούμπεν Σεμέδο, όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστής και στην Τουρκία επιμένουν για το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε. Συγκεκριμένα η τουρκική ιστοσελίδα "fotospor" αναφέρει ότι ο 28χρονος Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού θα αντικαταστήσει το κενό του Κιμ Μιν Γιάε.

Ο 25χρονος Κορεάτης κεντρικός αμυντικός έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον της Ρεν και όπως αναφέρουν στην Τουρκία, υπήρχε έτοιμο το πλάνο διαδοχής του, ώστε να προλάβουν τα παιχνίδια με τη Ντιναμό Κιέβου για τα προκριματικά του Champions League.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι Τούρκοι θα καρπωθούν 18 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Κιμ Μιν Γιάε, επομένως θα έχουν τους πόρους για να προχωρήσουν του Σεμέδο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεμέδο τέθηκε εκτός πλάνων την περσινή σεζόν, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Πόρτο, με την οποία έπαιξε μόλις δύο παιχνίδια με την πρώτη ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ