SUPER LEAGUE 2

Ολυμπιακός Βόλου - Ξάνθη 1-0: Ήθελαν περισσότερο το τρίποντο οι Βολιώτες

Ο Βερνάρδος πανηγυρίζει το γκολ του στο Ολυμπιακός Βόλου - Ξάνθη | 12 Μαρτίου 2022
Ο Βερνάρδος πανηγυρίζει το γκολ του στο Ολυμπιακός Βόλου - Ξάνθη | 12 Μαρτίου 2022 EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήθελε περισσότερο τη νίκη και την πήρε στο 89' με κεφαλιά του Βερνάρδου επικρατώντας 1-0 της Ξάνθης και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η μάχη για την επιβίωση και την παραμονή στην κατηγορία που δίνει ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ισχυρότερη από τη θέληση της Ξάνθης να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς οι Ακρίτες έχουν χάσει την επαφή με την κορυφή.

Για αυτό και η ομάδα του Βόλου, ένα λεπτό πριν το φινάλε, έφτασε στη νίκη και την κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών στην μάχη που δίνει για να μείνει στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την κάθε ομάδα να έχει από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος η Ξάνθη ήταν αυτή που απείλησε περισσότερο. Αρχικά στο 17' ο Κρητικός πήρε την κεφαλιά με τον Ξενοδόχοβ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ενώ στο 33' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 33' με τον Αλί Μπαμπά.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε την υπεροχή του αγώνα. Αρχικά απείλησε στο 56' και εν συνεχεία στο 67' και εν τέλει βρήκε το γκολ στο 89'. Σε κόρνερ από τα αριστερά, έγινε με πάσα και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με κεφαλιά πάσα η μπάλα έφτασε στον Βερνάρδο που με δεύτερη κεφαλιά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Στάμου, Κόλα (70′ Κότος), Μανγκά (55′ Μαρκοπουλιώτης), Ντος Σάντος (70′ Γκαργκαλατζίδης), Φιλίποβιτς, Σκοπελίτης, Βερνάρδος (90+4′ Παπακώστας), Κουντουριώτης (46′ Σιαφά), Ξύδας.

Ξάνθη (Ανυφαντάκης): Ίτσο, Μιχαήλ (81′ λ.τ Μπάτζιος), Γκάβριτς (63′ Τσιλιγγίρης), Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Κρητικός, Ουνγιαλίδης, Αλί Μπαμπά, Γκινσάρι, Παπάζογλου, Δόρης.

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΞΑΝΘΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ