SUPER LEAGUE 2

Ολυμπιακός Βόλου - Ολυμπιακός Β' 2-3: Πέρασαν οι Πειραιώτες από τη Θεσσαλία

Ο Σουρλής πανηγυρίζει το γκολ του στο Ολυμπιακός Βόλου - Ολυμπιακός Β'
Ο Σουρλής πανηγυρίζει το γκολ του στο Ολυμπιακός Βόλου - Ολυμπιακός Β' INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός Β' επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 3-2 του Ολυμπιακού Βόλου για την 17η αγωνιστική της Super League 2. Μαρίνος (5'), Σουρλής (32') και Πινακάς (65') τα γκολ για τους Πειραιώτες, Φιλίποβιτς (33') και Βερνάρδος (59') τα τέρματα των Θεσσαλών.

Ο Ολυμπιακός Β' φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου για την 17η αγωνιστική της Super League 2. Οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-2, απέναντι στους Θεσσαλούς που δεν παράτησαν το ματς ακόμη κι αν βρέθηκαν πίσω με δύο γκολ. Ο Ολυμπιακός Β' είναι στην 5η θέση με 25 πόντους. Σε 16η θέση οι Βολιώτες με δέκα.

Οι Πειραιώτες φρόντισαν από νωρίς να ανοίξουν το σκορ με τον Μαρίνο να βρίσκει δίχτυα στο 5ο λεπτό. Στο 32ο λεπτό ο Σουρλής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και αφιέρωσε μάλιστα το γκολ του στον 19χρονο Άλκη, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Οι γηπεδούχοι φρόντισαν να αντιδράσουν. Μείωσαν με τον Φιλίποβιτς στο 33' λεπτό, πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. Στο 59ο λεπτό, ο Βερνάρδος έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ωστόσο, ο Πινακάς στο 65ο λεπτό έβαλε ξανά σε θέση οδηγού την ομάδα του Ιμπαγάσα. Συμμετοχή για τον Ολυμπιακός Β' έγραψε και ο Νταμπό που πέρασε στη θέση του Πινακά στο 82'.

Το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Φιλίποβιτς στις καθυστερήσεις.

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοβ, Παπακώστας, Μανάφοβ, Φιλίποβιτς, Στάμου, Κόλα (59' Μάνγκα), Κουντουριώτης, Ντος Σάντος, Κατσούκης (59' Ξύδας), Κότος (82' Ντιαμπί), Βερνάρδος.

Ολυμπιακός Β: Τζολάκης, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής (63' Τσέλιος), Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάννης, Καλογερόπουλος, Μαρίνος, Κωστή (90' Ντόη), Σουρλής, Πινακάς (82' Νταμπό).

Η βαθμολογία των δύο ομίλων της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ