SUPER LEAGUE 2

Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου 1-2: Κάσσος και Τσουκαλάς έβαψαν κυανόλευκο το ντέρμπι

Ο Τσουκαλάς πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου
Ο Τσουκαλάς πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου INTIME

Η Νίκη Βόλου πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο της Νεάπολης, επικρατώντας με 2-1. Κάσσος και Τσουκαλάς χρίστηκαν σκόρερ για τους Νικαιώτες, ο Σιαφά μείωσε για τους ερυθρόλευκους που παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ντέρμπι του Βόλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νίκη βάφτηκε κυανόλευκο, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-1 στο γήπεδο της Νεάπολης στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Super League 2.

Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων. Αρχικά πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Πασχάλη Κάσσο στο 25', έπειτα από σέντρα του Μιράντα.

Στη συνέχεια ο Τσουκάλας ήταν αυτός που επωφελήθηκε από τις κόντρες και από κοντά με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Ξενοδόχοφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, αλλά το μόνο που πέτυχαν ήταν να μειώσουν στο σκορ με τον Σιαφά στο 1-2, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Νίκη Βόλου ανεβαίνει στην τέταρτη θέση του πρώτου ομίλου, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου παραμένει σε δύσκολη θέση κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοβ, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Μαρκοπουλιώτης, Βερνάρδος (88′ Χατζής), Σκοπελίτης, Ντιαμπί (56′ Κόλα), Μάνγκα, Ντος Σάντος (46′ Κουντουριώτης), Ξύδας (28′ λ.τ Γκαργκαλατζίδης), Σιαφά.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος, Αθανασίου (88′ Πάνος), Ανδρέου, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Παναγιώτιδης (88′ Μέτσε), Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος (67′ Βασιλείου), Μιράντα (80′ Αλιατίδης), Κουσκουνάς (80′ Τζιώρας).

Η βαθμολογία του α' ομίλου

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ