SUPER LEAGUE 2

Ολυμπιακός Βόλου: Ανακοίνωσε Μαλίς Ασαμόα με κασκόλ της Καλαμάτας

Ο Μαλίς Κόμπι Ασαμόα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου
Ο Μαλίς Κόμπι Ασαμόα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου PRINT SCREEN INSTAGRAM / ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαλίς Κομπί Ασαμόα, ωστόσο στη φωτογραφία της ανακοίνωσης απεικονίζεται ο ποδοσφαιριστής, φορώντας κασκόλ της Καλαμάτας, στην οποία ανήκε στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός Βόλου απέκτησε τον Μαλίς Κομπί Ασαμόα, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν ανήκε στην Καλαμάτα, με την οποία κατέγραψε μόλις μια συμμετοχή, κόντρα στον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ωστόσο η ομάδα της Μαγνησίας στην ανακοίνωση της μεταγραφής, χρησιμοποίησε μια φωτογραφία από όταν ανακοινώθηκε στους Μεσσήνιους, φορώντας ένα κασκόλ της ομάδας της Καλαμάτας, κάτι που έγινε Viral.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Μαλίς Κόμπι Ασαμόα από την Καλαμάτα. Πρόκειται για Άγγλο επιθετικό, 19 ετών (γεννήθηκε στις 15/11/2002) ο οποίος φέτος με την ομάδα της Καλαμάτας κατέγραψε μία συμμετοχή, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Αγωνίζεται ως εξτρέμ και προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρέντιγνκ και της Λούτον.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Μαλίς Κόμπι Ασαμόα στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ