STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - Βόλος 3-0: Με τριάρα και ασταμάτητο Ελ Κααμπί μπαίνει "καυτός" στα playoffs

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ήταν επιβλητικός απέναντι στον Βόλο, του οποίου επικράτησε 3-0 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League. Με δέκα αγωνίζονταν οι Θεσσαλοί από το 6', πρωταγωνιστής ο ασταμάτητος Ελ Κααμπί με δύο γκολ (27', 45+6'), σκόραρε και ο Γιόβετιτς (87').

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το σερί του με τρίποντο στην τελευταία αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-0 του Βόλου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και πηγαίνουν φορτσάτοι στο ματς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και στα playoffs.

Ολυμπιακός - Βόλος 3-0: Με τριάρα και ασταμάτητο Ελ Κααμπί μπαίνει "καυτός" στα playoffs

Πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος δεν σταματάει να σκοράρει. Στο 27ο λεπτό έκανε το 1-0, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του στο 45+6' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Γιόβετιτς στο 87' "κλείδωσε" το τρίποντο. Τα πράγματα έγιναν εύκολα για τον Ολυμπιακό από νωρίς, καθώς στο 6' αποβλήθηκε ο Μπαριέντος.

Η τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League
Η τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League


Στην βαθμολογία, οι ερυθρόλευκοι προσπέρασαν τον Παναθηναϊκό και ανέβηκαν στην 3η θέση με 57 πόντους, μειώνοντας παράλληλα την απόστασή τους από την κορυφή στους τρεις πόντους. Ο Μεντιλίμπαρ, από την πλευρά του, συνεχίζει ακάθεκτος στον πάγκο του Ολυμπιακού, έχοντας κάνει το 6Χ6.

Το ματς

Οι Θεσσαλοί έμειναν με δέκα παίκτες μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Μπαριέντος ύψωσε ψηλά το πόδι του, χτυπώντας τον Μασούρα στο πρόσωπο και έτσι τιμωρήθηκε από τον διαιτητή με την απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι ερυθρόλευκοι αύξησαν την πίεσή τους, με τον Ποντένσε να προειδοποιεί στο 10ο λεπτό.

Στο 18' ο Πορτογάλος εξτρέμ απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Ελ Κααμπί βρέθηκε απέναντι από τον Κόβακς, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Σο 24' ο Μαροκινός με διαγώνιο σουτ δεν κατάφερε να σκοράρει, κάτι που τελικά πέτυχε τρία λεπτά αργότερα.

Ο Όρτα έκανε το γέμισμα στην περιοχή από τα αριστερά, ο Ελ Κααμπί βρήκε την μπάλα με το σώμα και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Οι ερυθρόλευκοι παρέμεναν επικίνδυνοι με πρωταγωνιστή τον στράικερ τους.

Στο 45+2' ο Ολυμπιακός είχε διπλή καλή στιγμή με τον Έσε, ενώ το 2-0 ήρθε λίγο αργότερα. Ο διαιτητής κλήθηκε από τον VAR να εξετάσει μαρκάρισμα του Μύγα στον Ποντένσε στην περιοχή και έδειξε την άσπρη βούλα. Στο 45+6' ο Ελ Κααμπί ανέλαβε την εκτέλεσε και πέτυχε το δεύτερό του τέρμα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε ορεξάτος και στο δεύτερο μέρος. Στο 50' ο Ροντινέι έκανε το γέμισμα από τα δεξιά, ο Ποντένσε πήρε την σκαστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία. Δύο λεπτά αργότερα, οι ερυθρόλευκοι είχαν νέα καλή στιγμή με τον Μασούρα.

Στο 58ο λεπτό, ο Όρτα εκτέλεσε κόρνερ, ο Ρέτσος πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Ράσιτς και ο Μασούρας με το κεφάλι πρόλαβε τον Κόβακς για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητης κλήθηκε από τον VAR, τσέκαρε τη φάση και ακύρωσε το γκολ για φάουλ του Ρέτσου στην διεκδίκηση της μπάλας.

Ο Ολυμπιακός, εφόσον τού το επέτρεπε το αριθμητικό του πλεονέκτημα, παρέμενε "καυτός" επιθετικά. Στο 70' ο Ποντένσε είχε καλή στιγμή, με τον Κόβακς να πέφτει με αυτοθυσία και να αποκρούει. Στο 82ο λεπτό έγινε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Ελ Αραμπί σούταρε με τη μία, αλλά ήταν άστοχος.

Στο 87ο λεπτό οι Πειραιώτες βρήκαν και τρίτο τέρμα "κλειδώνοντας" το τρίποντο. Ο Ποντένσε είδε την κίνηση του Αραμπί στα αριστερά της περιοχής, εκείνος γύρισε στον Γιόβετιτς, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα στο 90' οι Πειραιώτες βρήκαν ακόμη μία φορά δίχτυα.

Ο Ελ Αραμπί έσκαψε την μπάλα προς τον Ναβάρο στην περιοχή, η άμυνα των Θεσσαλών δεν μπόρεσε να διώξει, ο Ποντένσε με τη μία έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής κλήθηκε γι' ακόμη μόα φορά από τον VAR και ακύρωσε το τέρμα για χέρι του Ισπανού επιθετικού. Έτσι, το 3-0 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός - Βόλος 3-0: Με τριάρα και ασταμάτητο Ελ Κααμπί μπαίνει "καυτός" στα playoffs
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι (60' Γιόβετιτς), Άμπι, Ρέτσος (60' Μπιανκόν), Ορτέγκα, Τσικίνιο (73' Ναβάρο), Έσε (60' Αλεξανδρόπουλος), Όρτα, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί (73' Ελ Αραμπί)
  • ΒΟΛΟΣ: Κόβακς, Μύγας, Ράτσιτς, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς (46' Κίτσος), Μπαριέντος, Ασεχνούν (76' Ταχάτος), Ολιβέρα (60' Μπερτόγλιο), Κόμπα (83' Ασλανίδης), Μωραΐτης
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ