SUPER LEAGUE 2

Ολυμπιακός Β' - Τρίκαλα 2-0: Με λάμψη και γκολ Φορτούνη οι ερυθρόλευκοι πήραν το τρίποντο

Ο Κώστας Φορτούνης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στα Τρίκαλα | 16 Φεβρουαρίου 2022
Ο Κώστας Φορτούνης πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στα Τρίκαλα | 16 Φεβρουαρίου 2022 EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε 2-0 των Τρικάλων στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Super League 2 στην επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην αγωνιστική δράση μετά από οκτώ μήνες. Άνοιξε το σκορ ο διεθνής μέσος ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Αποστολόπουλος (71').

Ο Ολυμπιακός Β' επέστρεψε στις νίκες στην αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2. Το παιχνίδι συγκέντρωσε τα βλέμματα, καθώς ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε μετά το σοβαρό τραυματισμό του, τον περασμένο Ιούνιο σκόραρε και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το πρώτο μέρος. Στους 28 πόντους η ομάδα του Ιμπαγάσα, στους 16 και σε δύσκολη θεση τα Τρίκαλα.

Το παιχνίδι άργησε να αποκτήσει ρυθμό με τα Τρίκαλα στο πρώτο δεκάλεπτο να έχουν την κατοχή της μπάλας και τους ερυθρόλευκους να πιέζουν ψηλά. Ενεργά στο πρέσινγκ του Ολυμπιακού Β' συμμετείχε ο Φορτούνης.

Οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα και στο 18' είχαν την πρώτη καλή τους στιγμή. Ο Ολυμπιακός Β' κυκλοφόρησε, ο Φορτούνης έκανε το πλασέ με τον Αγριμάκη να μπλοκάρει.

Οι Τρικαλινοί απάντησαν με σουτ από τα δεξιά. Στο 23ο λεπτό ο Ολυμπιακός μπήκε μπροστά στο σκορ. Οι ερυθρόλευκοι πάτησαν περιοχή έπειτα από κλέψιμο, ο Φορτούνης βρέθηκε σε θέση βολής και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ιδανική επιστροφή για τον επιθετικό μέσο των ερυθρόλευκων μετά τον τραυματισμό του. Ιδιαίτερος και ο πανηγυρισμός για τον Έλληνα μέσο που έτρεξε στη σύντροφο του και το παιδί του για να πανηγυρίσει μαζί τους. Μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και είχαν καλή στιγμή με τον Πινακά στο 37'.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Φορτούνης βγήκε ως αλλαγή καθώς είχε πάρει το χρόνο που ήθελαν οι "ερυθρόλευκοι" σε αυτό πρώτο ματς μετά τον τραυματισμό του.

Στο β' μέρος ο ρυθμός ήταν υψηλός με τους φιλοξενούμενους να αναζητούν μία αντίδραση. Οι ερυθρόλευκοι έμειναν με δέκα στο 53' εξαιτίας της αποβολής του Μαυρουδή, όταν σήκωσε το πόδι του στον Ιωαννίδη. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι ερυθρόλευκοι απειλούσαν ψάχνοντας κενούς χώρους. Στο 68' ο Πινακάς πέρασε τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ αμέσως μετά ο Βοϊλής ήταν άστοχος.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κάνουν το 2-0 στο 71ο λεπτό. Ο Αποστολόπουλος ανέβηκε από τα αριστερά, έκανε το σουτ και νίκησε τον Αγριμάκη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό το σκορ έμεινε έως το φινάλε με τον Ολυμπιακό να ελέγχει, αν και είχαν ευκαιρία να μειώσουν στις καθυστερήσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Ξενιτίδης, Μαυρουδής, Αλ Καχτάνι (46' Τσέλιος), Μαρίνος (56' Νίκολιτς), Φορτούνης (46' Λιάτσος), Πινακάς (69' Βοΐλης).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αγριμάκης, Μανίσογλου (78' Κλεμέντε), Ριζογιάννης, Ευθυμίου (33' Μυλόπουλος), Ιωαννίδης (63' Γκόβινας), Σανδραβέλης, Ντιαλόσι, Νιάρος (78' Φουτσίνι), Μπαξεβάνος (78' Αουντίνο), Πέλκας, Ελευθεριάδης.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ