SUPER LEAGUE 2

Ολυμπιακός Β' - Θεσπρωτός 4-0: Ερυθρόλευκος θρίαμβος με χατ-τρικ Πινακά

Ο Πινακάς πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Θεσπρωτό
Ο Πινακάς πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που σημείωσε κόντρα στον Θεσπρωτό INTIME

Ο Ολυμπιακός Β' είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Θεσπρωτό, καθώς νίκησε 4-0 στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον πινακά ο οποίος έκανε χατ-τρικ.

Ο Ολυμπιακός Β' επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς νίκησε τον Θεσπρωτό με 4-0 στον Ρέντη για την 30η αγωνιστική της Super League 2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν ο Δημήτρης Πινακάς, με τον Αργεντινό τεχνικό να χρησιμοποιεί στην ενδεκάδα τους Ανδρούτσο, Φαντιγκά και Κανέ από την πρώτη ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Βοΐλη στο 24ο λεπτό. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Πινακάς, ο οποίος αρχικά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 39ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θεσπρωτός ήταν αυτός που έφτασε πρώτος κοντά στο να βρει ένα γκολ, όμως το σουτ του Ραμίρεζ μέσα από την περιοχή κατέληξε στο δοκάρι του Τζολάκη.

Ο Πινακάς πέτυχε δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά (62' - 65', διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Με αυτό το αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν στην όγδοη θέση με 35 βαθμούς, με τον Θεσπρωτό να παραμένει σε δύσκολη θέση, ως προς την παραμονή του, καθώς είναι 11ος έχοντας 30 βαθμούς.

Ολυμπιακός Β': Τζολάκης, Κινκουέ, Ανδρούτσος, Φαντιγκά, Ξενιτίδης (68′ Νταμπό), Κανέ, Μπαγκαλιάνης, Βοΐλης, Κίτσος, Κωστή, Πινακάς.

Θεσπρωτός: Κίναλης, Ντι Αλέσσιο, Γώγος, Κωνσταντίνου, Ζιώγας, Πατσέκο, Ραμίρες, Λύγκας (46′ Στεργίου (64′ Σαραντίδης), Ρομέρο (46′ Πούφλης), Βασιλάκης,

Η βαθμολογία του α' ομίλου της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ