SUPER LEAGUE 2

Ολυμπιακός Β' - Ολυμπιακός Βόλου 3-2: Έκανε την ανατροπή και έκλεισε ευχάριστα τη σεζόν

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Β' πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου
Οι παίκτες του Ολυμπιακού Β' πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου INTIME

Ο Ολυμπιακός Β' στην τελευταία αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2 επικράτησε 3-2 του Ολυμπιακού Β' πραγματοποιώντας επιστροφή από το 0-2.

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, ο Ολυμπιακός Β' υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος έχει υποβιβασθεί από την προηγούμενη αγωνιστική στη Γ' Εθνική. Οι Πειραιώτες, αν και βρέθηκαν πίσω με δύο γκολ, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να επικρατήσουν 3-2.

Έτσι, ο Ολυμπιακός Β' αποχαιρέτησε την πρώτη του σεζόν στη δεύτερη κατηγορία στην 6η θέση του πρωταθλήματος έχοντας συγκεντρώσει 51 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να ανοίξουν το σκορ στο 13o λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουντουριώτη στο 13ο λεπτό. Ο Κότος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Βόλου στο 30ο λεπτό.

Οι Πειραιώτες αντέδρασαν και μείωσαν στο σκορ με τον Μαρίνο στο 56'. Ο Σουρλής ισοφάρισε στο 65'. Ο Ολυμπιακός Β' ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 75' με σουτ του Πινακά.

Ολυμπιακός Β': Τζολάκης, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ, Τσέλιος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς, Μαρίνος, Κίτσος, Κωστή, Σουρλής.

Ολυμπιακός Βόλου: Βούγιοβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Στάμου, Κόλα, Κουντουριώτης, Κατσούκης, Χατζής, Ξύδας (32' Γκαργκαλατζίδης), Κότος, Μάνγκα, Ντιαμπί.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Η βαθμολογία

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ