ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Β': Με Κινκουέ, Γκαλιάνι η αποστολή κόντρα στα Τρίκαλα

Φάση από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β' με τον Πανσερραϊκό | 5 Δεκεμβρίου 2021
Φάση από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β' με τον Πανσερραϊκό | 5 Δεκεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Την Τετάρτη (8/12) ο Ολυμπιακός Β' αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα εκτός έδρας με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να έχει στη διάθεση του τους Κινκουέ, Γκαλιάνι αλλά κανέναν παίκτη από την πρώτη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός Β' ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής με τα Τρίκαλα (8/12, 15:00, ΕΡΤ3) για τη Super League 2 εκτός έδρας με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να μην έχει στη διάθεση του κανέναν παίκτη από την πρώτη ομάδα, όπως οι Σουρλής, Τζολάκης αλλά σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Κινκουέ και Γκαλιάνι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα προπονήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη αναχωρώντας στη συνέχεια για τα Τρίκαλα, όπου θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα για το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της SL2.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Μπαγκαλιάνης, Νίκας, Βοΐλης, Στουρνάρας, Σαπουντζής, Ντόι, Κινκουέ, Νίκολιτς, Κίτσος, Τσέλιος, Ξενιτίδης, Λιάτσος, Γκαλιάνι, Κατσογιάννης, Νικόλης, Κωστή, Μαρίνος".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ