SUPER LEAGUE 2

Ολυμπιακός Β' - Ηλιούπολη 0-0: Πρεμιέρα με ισοπαλία στον Ρέντη

Ο Ανδρούτσος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ηλιούπολη
Ο Ανδρούτσος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ηλιούπολη EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός Β' έμεινε ισόπαλος 0-0 με την Ηλιούπολη στην πρεμιέρα του Β' ομίλου της Super League 2. Βασικός ξεκίνησε για τους ερυθρόλευκους ο Ανδρούτσος.

Ο Ολυμπιακός Β' υποδέχθηκε την Ηλιούπολη στον Ρέντη για την πρεμιέρα του Β' ομίλου της Super League 2. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0, με τους γηπεδούχους να έχουν σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 26' ο Ανδρούτσος γέμισε στην περιοχή, με τον Αλγκασίμ Μπα να πιάνει την κεφαλιά, αλλά την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Περιστερίδη.

Οι ερυθρόλευκοι και στο δεύτερο μέρος είχαν καλές στιγμές για να προηγηθούν, όμως τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων υπήρξε αποβολή ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων και συγκεκριμένα του Σγουρού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Τσέλιος, Αποστολόπουλος (72′ Ι. Ιμπαγάσα), Κουτσίδης, Μαρίνος (72′ Καράκουτης), Κωστή, Πινακάς.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Ράμος, Μπάρμπαρο, Μπαρμπόσα, Ντέτλερ, Γκοτσούλιας, Μπαστακός (66′ Μάντιτς), Τσαφταρίδης, Φουρλάνος, Παντελίδης (66′ Φρίμπονγκ), Βασιλούδης.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

  • Ολυμπιακός Β' - Ηλιούπολη 0-0
  • 14:00 Athens Kallithea - Παναχαϊκή

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

  • 20:00 Ιωνικός - Χανιά
  • 16:00 Παναθηναϊκός Β' - Καλαμάτα
  • 16:00 Τηλυκράτης - Αιγάλεω
  • 13:00 Γιούχτας - Διαγόρας
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ