SUPER LEAGUE 2

Ολυμπιακός Β' - Απόλλων Πόντου 2-0: Μπα και Κωστή τον οδήγησαν στο τρίποντο

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Β' πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου
Οι παίκτες του Ολυμπιακού Β' πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου INTIME

Ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Πόντου σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2. Μπα (65') και Κωστή (84') τα γκολ των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός Β' πήρε τη δεύτερη σερί του νίκη, καθώς επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Πόντου για το εξ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του α' ομίλου της Super League 2. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στους 42 πόντους και είναι στην 7η θέση, ενώ στη 10η θέση με 36 έμεινε ο Απόλλωνας.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο απειλητικοί στο α' μέρος, όμως δεν κατάφεραν να βρουν δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 65ο λεπτό ο Ολυμπιακός Β' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Αλγκασίμ Μπα σκόραρε μετά από γύρισμα του Σουρλή.

Στο 84ο λεπτό η ομάδα του Ιμπαγάσα έκανε δύο τα τέρματά της. Ο Μαρίνος τροφοδότησε τον Κωστή, ο οποίος έκανε το 2-0, το οποίο έμεινε έως το φινάλε του αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Μαρίνος, Βοΐλης, Κίτσος, Κωστή, Σουρλής, Πινακάς

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Βανκεβάι, Αμπουντού, Καλογέρης, Κουάκου, Αμαραντίδης, Ιντζίδης

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ