SUPER LEAGUE 2

Ολυμπιακός Β' - Απόλλων Λάρισας 0-1: Έφυγε με το διπλό από τον Ρέντη

Ο Κώστας Φορτούνης στο Ολυμπιακός Β' - Απόλλων Λάρισας
Ο Κώστας Φορτούνης στο Ολυμπιακός Β' - Απόλλων Λάρισας INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Β' για την 21η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2 με το γκολ του Λεμάνγκρ στο 74'. Έπαιξαν βασικοί Φορτούνης και Ανδρούτσος, με τους ερυθρόλευκους να έχουν δύο δοκάρια.

Ο Απόλλων Λάρισας έφυγε με το διπλό από τον Ρέντη. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν 1-0 του Ολυμπιακού Β' και ανέβηκαν στην 11η θέση με 19 πόντους στον α' όμιλο της Super League 2. Ο Ολυμπιακός είχε... άρωμα πρώτης ομάδας. Βασικός αγωνίστηκε για δεύτερη φορά μετά το ματς κόντρα στα Τρίκαλα ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο επανόδου και έπαιξε 72 λεπτά. Επίσης ξεκίνησαν οι Ανδρούτσος και Καρμπόβνικ

Οι ερυθρόλευκοι είχαν καλή ευκαιρία να προηγηθούν στο 12ο λεπτό. Ο Φορτούνης έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο κόπηκε ωστόσο πήρε το ριμπάουντ και εξαπέλυσε νέο σουτ. Η μπάλα βρήκε ξανά σε αμυνόμενο του Απόλλωνα και στη συνέχεια στο δοκάρι του Αστρά.

Ο Ολυμπιακός είχε δεύτερο δοκάρι και βρέθηκε κοντά στο 1-0. Στο 44' ο Φορτούνης έψαξε τον Σουρλή, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή ήταν άστοχος, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Οι ερυθρόλευκοι συνέχιζαν να πιέζουν, έχοντας την κατοχή, όμως δεν έβρισκαν το γκολ.

Αυτό το βρήκαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Σταματής έπειτα από ωραία ντρίμπλα στα δεξιά της περιοχής, έκανε το πλασέ, ο Τζολάκης δεν κατάφερε να μπλοκάρει, με τον Λενμάγκρ να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο 74ο λεπτό. Οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και το σκορ παρέμεινε έως το φινάλε.

Ολυμπιακός Β': Τζολάκης, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Φορτούνης (72' Λιάτσος), Καλογερόπουλος, Κουτσίδης (81' Τσέλιος), Μαρίνος, Βοΐλης (62' Μπα), Σουρλής, Πινακάς.

Απόλλων Λάρισας: Αστράς, Πετράκης, Καραμόκο (87' Σούλτσε), Λίταινας, Λουκάς, Καλούσης, Μπαλογιάννης (85' Ζιάκκας), Κοζού, Νούσιος (72' Λεμάνγκρ), Σταματής, Τιμπούε.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ