ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το υπερήφανο ποστάρισμα του Ορτέγκα από την προπόνησή του μαζί με τον Μέσι στην εθνική Αργεντινής

Ο Λιονέλ Μέσι σε προπόνηση της εθνικής Αργεντινής μαζί με τον Φρανσίσκο Ορτέγκα | 14 Νοεμβρίου 2023
Ο Λιονέλ Μέσι σε προπόνηση της εθνικής Αργεντινής μαζί με τον Φρανσίσκο Ορτέγκα | 14 Νοεμβρίου 2023 @2023 GUSTAVO GARELLO/AP IMAGES

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα ζει το όνειρό του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μετά από την πρώτη κλήση που δέχτηκε στην εθνική Αργεντινής από τον Σκαλόνι, με τον μπακ του Ολυμπιακού να κάνει ανάρτηση μία μονομαχία του με τον... Λιονέλ Μέσι.

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Αργεντινής και όπως ήταν λογικό η χαρά του ήταν τεράστια, με τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με πολλούς παγκόσμιους πρωταθλητές ενόψει των αγώνων με Ουρουγουάη και Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μεταξύ αυτών ο κορυφαίων όλων, ο οκτάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας και για πολλούς ο κορυφαίος άσος στην ιστορία του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, με τον Ορτέγκα να δημοσιεύει φωτογραφία από μονομαχία του με τον σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι αλλά και μία δική του με τη φανέλα με το εθνόσημο, γράφοντας χαρακτηριστικά:

"Τίποτα πιο υπέροχο από το να είσαι σε αυτή την ομάδα και να φοράς αυτό το εθνόσημο". Σημειώνεται πως η ανάρτησή του συνοδεύτηκε από πολλά αποθεωτικά σχόλια, με τον συμπαίκτη του στους ερυθρόλευκους και συμπατριώτη του, Σαντιάγο Έσε, να κάνει λόγο για "τρέλα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ