ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το σχέδιο του Καρβαλιάλ για την Μπάτσκα Τόπολα

Η πρώτη προπόνηση του Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό
Η πρώτη προπόνηση του Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά αυτή τη στιγμή στην πειραϊκή ομάδα. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-4-2 με αντίπαλο την ομάδα της Μπάτσκα Τόπολα και με τα πρόσωπα που χρησιμοποιούσε ο Μαρτίνεθ.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ διαφορετικά περίμενε τις πρώτες μέρες του στον Ολυμπιακό κι αλλιώς του ήρθαν τα πράγματα. Αρχικά, ο Πορτογάλος τεχνικός ενημερώθηκε πως οι ερυθρόλευκοι δεν θα έπαιζαν στο πρωτάθλημα το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω της αποχής των διαιτητών.

Στη συνέχεια, ο Ίβηρας προπονητής ενημερώθηκε εκ νέου ότι το ντεμπούτο του στον πάγκο της πειραϊκής ομάδας θα γίνει μπροστά σε άδειες εξέδρες, καθώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει κεκλεισμένων των θυρών την Μπάτσκα Τόπολα την Πέμπτη (14/12, 22.00, COSMOTE SPORT 5 HD και LIVE SPORT24) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, στο οποίο θα κριθεί η πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια του Conference League.

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε δεν είναι εύκολη για τον έμπειρο τεχνικό, καθώς, πέρα από το αγωνιστικό, έπρεπε να ασχοληθεί αρκετά τα τελευταία εικοσιτετράωρα στον Ρέντη και με την πνευματική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών ενόψει ενός τόσο κρίσιμου αγώνα.

Οι συνθήκες είναι αντίξοες για τον Ολυμπιακό κι ο Καρβαλιάλ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να τονωθεί η αυτοπεποίθηση των παικτών. Αν και σε τι βαθμό έχουν επηρεαστεί, όμως, είναι κάτι που θα φανεί μόνο στο χορτάρι την ώρα του αγώνα.

Η πειραϊκή ομάδα με νίκη ή ισοπαλία εις βάρος της Μπάτσκα Τόπολα παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης και, με βάση τις δοκιμές που έχουν γίνει στις προπονήσεις το τελευταίο διήμερο ο Πορτογάλος δείχνει ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, ούτε σε πρόσωπα ούτε σε σύστημα, σε σχέση με όσα έπραττε ο Μαρτίνεθ.

Οι δοκιμές του Καρβαλιάλ

Ο σχηματισμός που έχει δοκιμάσει περισσότερο ο Καρβαλιάλ είναι το 4-4-2, με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ροντινέι δεξιά στην άμυνα, τον Ορτέγκα αριστερά, τον Ρέτσο και τον Ντόη στα στόπερ (την Τρίτη 12/12 χρησιμοποίησε κάποιο διάστημα και τον Ιμπόρα), τον Έσε και τον Καμαρά στα χαφ, τον Φορτούνη και τον Ποντένσε στις "πτέρυγες" και τον Μασούρα και τον Ελ Κααμπί στην επίθεση.

Όπως δοκιμή υπήρξε με τον Φορτούνη και τον Μασούρα να εναλλάσσουν θέσεις, με τον πρώτο στον άξονα και τον δεύτερο στα πλάγια της επίθεσης.

Το ευχάριστο για τον Καρβαλιάλ είναι ότι έχει στη διάθεσή του τον συμπατριώτη του Ποντένσε, ενώ στην 20άδα αναμένεται να συμπεριληφθεί και ο Γιόβετιτς.

Εκτός αποστολής θα βρίσκονται οι τραυματίες Σκάρπα, Φρέιρε και Πορόζο, οι οποίοι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμοι μετά τα Χριστούγεννα, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Μπιανκόν κι ο Μπρίνιτς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ