ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το πλάνο της χειμερινής προετοιμασίας, ποια φιλικά θα δώσει

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ του Μπιέλ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ του Μπιέλ INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια κατά τη διακοπή του Μουντιάλ, τρία επί ισπανικού εδάφους αλλά και την αναμέτρηση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 10 Δεκεμβρίου.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τον πρώτο κομμάτι της σεζόν όντας στο -12 από την κορυφή, αλλά θα πάει στη χειμερινή διακοπή με στόχο να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Ο Μίτσελ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου αποκάλυψε ότι οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στην Ισπανία για προετοιμασία και το πλάνο για το πρόγραμμά τους είναι έτοιμο, καθώς θα μεταβούν εκεί στις 28 Νοεμβρίου και θα επιστρέψουν στις 8 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα θα δώσει τέσσερα φιλικά ματς. Με την Κόβεντρι την 1η Δεκεμβρίου, μια ομάδα από το Βέλγιο τρεις ημέρες μετά αλλά και ένα ακόμα φιλικό στις 7 Δεκεμβρίου. Τέλος θα δώσει φιλική αναμέτρηση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 10 Δεκεμβρίου.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίτσελ για την προετοιμασία: "Πραγματικά υπάρχει πλάνο για μίνι προετοιμασία στην Ισπανία. Με άφιξη εκεί στις 28 Νοεμβρίου και διάρκεια προετοιμασίας έως και 8 Δεκεμβρίου.

Έχουμε προγραμματισμένα φιλικά την 1 Δεκεμβρίου με Κόβεντρι, στις τέσσερις του μήνα με βελγική ομάδα και έχουμε μία αμφιβολία στις 7 Δεκεμβρίου διότι θα παίξουμε ένα ματς στις 10 Δεκεμβρίου με τη Φόρεστ στο Καραϊσκάκη.

Θα δούμε πώς θα ανταποκριθεί η ομάδα. Θα υπάρξουν αλλαγές. Θα γίνει μείωση του ρόστερ και προτιμούμε και θέλουμε να δώσουμε χώρο στην ακαδημία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ