ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες ενόψει ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες ενόψει ΑΕΚ
EUROKINISSI

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επισημαίνει καθημερινά στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, είτε μέσω ομιλιών είτε μέσω κατ΄ ιδίαν συζητήσεων είτε μέσω της προβολής βίντεο στο Ρέντη από πρόσφατα παιχνίδια της ΑΕΚ, την κρισιμότητα του αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή (31/3, 20:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24).

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται πέντε πόντους πίσω από τους "κιτρινόμαυρους" στη βαθμολογία της Stoiximan Super League και είναι διαφορετικό με νίκη να μειώσουν τη διαφορά στους δύο βαθμούς την Κυριακή το βράδυ ή με ισοπαλία να μείνει στους πέντε και άλλο με ήττα να αυξηθεί στους οκτώ, κι ενώ θα απομένουν ακόμη οκτώ αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στο περιθώριο της προπόνησης την Παρασκευή (29/3) είδαν μέσω βίντεο στιγμιότυπα από αγώνες της ΑΕΚ και ο Μεντιλίμπαρ και οι συνεργάτες του, τους ανέλυσαν τι πρέπει να προσέξουν ενόψει του παιχνιδιού στην OPAP Arena, αλλά και που να "χτυπήσουν" τους "κιτρινόμαυρους". Και η ανάλυση της ΑΕΚ θα συνεχιστεί επίσης το Σάββατο (30/3), όπως και την Κυριακή το πρωί (31/3), ενώ παράλληλα οι "ερυθρόλευκοι" δουλεύουν σε κάποια κομμάτια, όπως για παράδειγμα, στις στατικές φάσεις αμυντικά και επιθετικά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα παίξουμε όπως πάντα για τη νίκη» τόνισε ο Βάσκος τεχνικός μιλώντας στους ποδοσφαιριστές. "Παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας, δεν πρόκειται να αλλάξουμε κάτι και θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας" πρόσθεσε.

Ο Ισπανός προπονητής έχει ως "οδηγό" τους νικηφόρους εκτός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού εναντίον του ΠΑΟΚ (4-1), της Φερεντσβάρος (1-0) και της Μακάμπι Τελ Αβίβ (6-1) και επιθυμεί η πειραϊκή ομάδα να πετύχει στη Νέα Φιλαδέλφεια ότι στην Τούμπα, στη Βουδαπέστη και στην Τόπολα.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Μεντιλίμπαρ προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρόντινεϊ δεξιά στην άμυνα, τον Ρέτσο και τον Κάρμο στα στόπερ, τον Ορτέγκα αριστερά, τον Έσε, τον Τσικίνιο και τον Όρτα στη μεσαία γραμμή, τον Ποντένσε και τον Φορτούνη στα πλάγια της επίθεσης και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ