ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το κρίσιμο οκταήμερο και η ώρα για αντίδραση

Ολυμπιακός: Το κρίσιμο οκταήμερο και η ώρα για αντίδραση
Ο Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο τουο Ολυμπιακού στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα κρίσιμο οκταήμερο με δύο αγώνες κόντρα στην Φερεντσβάρος και με ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αντιδράσουν.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει restart το 2018, ακολούθησε το καινούργιο πλάνο που καταρτίστηκε με ηρεμία και αυτό απέδωσε. Εμπιστεύτηκε έναν προπονητή με τον οποίο συμφώνησε τον Μάρτιο, τον ανακοίνωσε τον Απρίλιο και έπιασε δουλειά τον Μάιο.

Τον πρώτο χρόνο επί θητείας του Πέδρο Μαρτίνς, οι "ερυθρόλευκοι" δεν κατέκτησαν κάποιο τίτλο, αλλά παρουσίασαν σημαντική βελτίωση, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και κυρίως μπήκαν οι βάσεις για να ακολουθήσουν τρεις σερί κατακτήσεις πρωταθλημάτων. Οι οπαδοί έβλεπαν ότι κάτι καλό χτιζόταν, το εμπιστεύτηκαν και το στήριξαν. Οι Πειραιώτες βρίσκονται πάλι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Μέσα στους τελευταίους 18 μήνες, ο Ολυμπιακός εμπιστεύτηκε την ομάδα του σε τρεις αθλητικούς διευθυντές (Αντόνιο Κορδόν, Πέντρο Άλβες, Ντάρκο Κοβάσεβιτς), βρέθηκαν στον πάγκο του έξι προπονητές (Πέδρο Μαρτίνς, Κάρλος Κορμπεράν, Μίτσελ, Ζοσέ Ανιγκό, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Κάρλος Καρβαλιάλ) και έγιναν δεκάδες μεταγραφές. Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" απέκτησαν 44 ποδοσφαιριστές, δηλαδή τέσσερις ενδεκάδες.

Η Φερεντσβάρος και το ντέρμπι της Τούμπας

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά αφήνοντας πίσω τους την ήττα από τον Παναθηναϊκό, καθώς τους περιμένει ένα κρίσιμο οκταήμερο στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν την Φερεντσβάρος στις 15 και 22 Φεβρουαρίου για τα playoffs του Conference League όπου θα κριθεί η πρόκριση τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και ενδιάμεσα (στις 18/2) θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η πειραϊκή ομάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο -9 από τον Δικέφαλο του Βορρά στη βαθμολογία και μέχρι την μεταξύ τους κόντρα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ το Σάββατο (10/2) στο Καραϊσκάκης και ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την ΑΕΚ την Κυριακή (11/2) στην Τούμπα.

Κατά συνέπεια, από τη μία είναι η στιγμή της αυτοκριτικής για τους παίκτες και τον προπονητή, αλλά συνάμα η ώρα της ανασυγκρότησης και της αντίδρασης τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ