ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το κόστος για τις μεταγραφές Μάξι Γκόμες, Μπαρτρά και η παράμετρος Ζινκερνάγκελ

Ο Μάξι Γκόμες
Ο Μάξι Γκόμες ANADOLU AGENCY VIA AFP

Ο Ολυμπιακός ρώτησε την Τράμπζονσπορ για το στάτους των Μάξι Γκόμεζ και Μαρκ Μπάρτρα. Αυτά είναι τα δεδομένα.

Ο Ολυμπιακός ρώτησε τους ανθρώπους της Τράμπζονσπορ για το στάτους των Μάξι Γκόμεζ και Μαρκ Μπάρτρα και όπως προκύπτει από την Τουρκία τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Η ομάδα της Τραπεζούντας θέλει μίνιμουμ 3.000.000 ευρώ για τον Ουρουγουανό σέντερ φορ, δηλαδή όσα δαπάνησε για να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι από την Βαλένθια.

Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι η Τράμπζονσπορ ανεβάζει τις απαιτήσεις της στα 4.000.000 ευρώ. Όπως έχουμε αναφέρει, οι ερυθρόλευκοι καλύπτουν τις ετήσιες αποδοχές του Λατινοαμερικάνου επιθετικού, που ανέρχονται στα 1.750.000 ευρώ.

Σχετικά, με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, μπορεί να αποχωρήσει από την τουρική ομάδα με ένα ποσό 1.500.000 – 2.000.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος εισπράττει 1.500.000 ευρώ καθαρά τον χρόνο, συν μπόνους.

Γενικά, στη γειτονική χώρα εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει "πακέτο" τον Γκόμες και τον Μπάρτρα με 5.000.000 ευρώ και ότι είναι πια στην διακριτική ευχέρεια της πειραϊκής ομάδας αν προχωρήσει άμεσα τις υποθέσεις.

Βέβαια, αξίζει να τονιστεί, ότι πριν από λίγες ημέρες η Τράμπζονσπορ ζήτησε δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Ζινκερνάγκελ, αλλά οι ερυθρόλευκοι απάντησαν αρνητικά, καθώς ο νέος προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να αξιολογήσει πρώτα τον παίκτη πριν αποφασιστεί κάτι άλλο.

Επίσης, έντονο ενδιαφέρον για τον Δανό επιθετικό έχει δείξει η Τζένοα, η οποία φέρεται έτοιμη να προσφέρει 2.000.000 – 2.500.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 28χρονου ποδοσφαιριστή.

Έτσι, η υπόθεση Ζινκερνάγκελ είναι μία παράμετρος που μπορεί να παίξει ρόλο, εφόσον η ομάδα της Τραπεζούντας επιμείνει για την απόκτησή του, καθώς σε αυτή την περίπτωση το συνολικό κόστος για τον Γκόμες και τον Μπάρτρα μπορεί να είναι διαφορετικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ