ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Την Πέμπτη στις 17:50 στην Ελλάδα οι Καρβάλιο και Ντιμπί Κεϊτά

Ο Ζοάο Καρβάλιο κατά την παρουσίασή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ
Ο Ζοάο Καρβάλιο κατά την παρουσίασή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ YOUTUBE / PRINTSCREEN

Μόνο τα διαδικαστικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζοάο Καρβάλιο και του Ντιμπί Κεϊτά στον Ολυμπιακό, με τους δύο παίκτες να φτάνουν στην Ελλάδα την Πέμπτη (27/1) στις 17:50.

Εδώ και αρκετό καιρό ήταν ανοιχτά για τον Ολυμπιακό τα ζητήματα της απόκτησης του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ζοάο Καρβάλιο, όπως και του Ντιμπί Κεϊτά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως αυτές οι δύο υποθέσεις έκλεισαν θετικά για τους ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα, οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στην Ελλάδα την Πέμπτη (27/1) στις 17:50, προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψουν το συμβόλαιό τους με τους ερυθρόλευκους.

Όσον αφορά στον 24χρονο Πορτογάλο επιθετικό μέσο, μίλησε με τον Πέδρο Μαρτίνς και ολοκληρώνεται η μετακίνησή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. O Ζοάο Καρβάλιο φέτος έχει οκτώ εμφανίσεις με την αγγλική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει σκοράρει και δύο γκολ στο Λιγκ Καπ.

Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Ντιμπί Κεϊτά από τη Β' ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Αρχικά προορίζεται για τον Ολυμπιακό Β', με προοπτική την ενσωμάτωση στην πρώτη ομάδα.

Ο Κεϊτά είναι γεννημένος στις 8 Ιουλίου του 2002 στο Τολέδο και σε ένα εξάμηνο θα κλείσει τα 20 του χρόνια. Αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, έχει επίσης καταγωγή από το Μάλι όπως ο Φαντιγκά, ενώ έχει ισπανική υπηκόοτητα. Προέρχεται από την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το 2016 περασε και από την συμπολίτισσα Ράγιο Βαγιεκάνο. Στην Ισπανία αναφέρουν πως οι μερένγκες θα κρατήσουν 20% ποσοστό μεταπώλησης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, εφόσον θα φτάσουν στην Ελλάδα την Πέμπτη (27/1), αναμένεται να περάσουν ιατρικά την Παρασκευή (28/1) και στη συνέχεια να υπογράψουν το συμβόλαιό τους με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ