ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τη Δευτέρα (20/11) η διάθεση των εισιτηρίων για το εκτός έδρας ματς με τη Φράιμπουργκ

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας ματς με τη Γουέστ Χαμ
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας ματς με τη Γουέστ Χαμ EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του και στον εκτός έδρας αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Europa League με αντίπαλο την Φράιμπουργκ και τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα τεθούν προς διάθεση τη Δευτέρα (20/11).

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζουν μια ακόμη εξόρμηση μετά απ' αυτή στο Λονδίνο για το ματς με τη Γουέστ Χαμ. Προορισμός αυτή τη φορά η Γερμανία και το Φράιμπουργκ όπου οι "ερυθρόλευκοι" θα αγωνιστούν για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει περισσότερα από 3.000 εισιτήρια τα οποία και θα τεθούν προς διάθεση τη Δευτέρα (20/11) το πρωί ενώ η τιμή τους είναι 29 ευρώ.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής του UEFA Europa League απέναντι στην Freiburg που θα διεξαχθεί στο «Europa Park Stadion» την Πέμπτη 30/11/2023 στις 18:45 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει τη Δευτέρα 20/11 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», (με δικαίωμα αγοράς ενός, 1, εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας, ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Γερμανία).

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 29€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ