ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορονοϊό ο Κούντε στο Καμερούν

Ο Πιερ Κούντε
Ο Πιερ Κούντε INTIME SPORTS

Η παρουσία του Πιερ Κούντε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την εθνική ομάδα του Καμερούν άρχισε με άσχημο τρόπο, με τον μέσο του Ολυμπιακού να είναι μεταξύ των τεσσάρων παικτών των αδάμαστων λιονταριών που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Ο Πιερ Κούντε είναι ο ένας από τους πέντε παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό του Ολυμπιακού και θα δηλώσουν παρών στο φετινό Κόπα Άφρικα (οι άλλοι τέσσερις είναι οι Παπέ Αμπού Σισέ, Αγκιμπού Καμαρά, Γκάρι Ροντρίγκες και Χένρι Ονιεκούρου), ωστόσο η παρουσία του με την εθνική Καμερούν, οικοδέσποινας του τουρνουά, άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τουναντίον, ο μέσος των ερυθρολεύκων ήταν μεταξύ των τεσσάρων παικτών που εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά από σχετικά τεστ στα οποία υποβλήθηκαν αφότου ενσωματώθηκαν στην αποστολή των αδάμαστων λιονταριών, κάτι που σημαίνει πως τις προσεχείς ημέρες θα μπει σε καραντίνα.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καμερούν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, οι τέσσερις παίκτες που εντοπίστηκαν θετικοί και τέθηκαν σε καθεστώς αυτοαπομόνωσης είναι οι Κούντε, Κογνκουέπ, Ενγκατζουί και Μπασογκόγκ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ