ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θέλει τον Μάρκος Αντρέ, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ολυμπιακός: Θέλει τον Μάρκος Αντρέ, σύμφωνα με τους Ισπανούς
YOUTUBE

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μάρκος Αντρέ έχει δείξει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Relevo.com", οι "ερυθρόλευκοι" κινούνται για την απόκτηση του 26χρονου φορ της Βαλένθια η οποία είναι ανοιχτή για την παραχώρησή του.

Ο Ολυμπιακός χτενίζει την ισπανική αγορά αναζητώντας παίκτες για την ενίσχυσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και ένα όνομα που φέρεται να έχει μπει εσχάτως στο ραντάρ των ανθρώπων της ομάδας είναι αυτό του Μάρκος Αντρέ.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Βαλένθια μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αλλά η τελευταία συζητάει την πιθανότητα δανεισμού του με οψιόν αγοράς ή ακόμη και την πώλησή του.

Κατά την ισπανική ιστοσελίδα "Relevo.com", ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τη Βαλένθια για τον έμπειρο στράικερ και υπάρχει συγκεκριμένη προσφορά που λέγεται ότι είναι 3.000.000 ευρώ, χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο από καμία από τις δύο πλευρές.

Σύμφωνα μάλιστα με άλλο ισπανικό μέσο, η Βαλένθια συζητάει για δανεισμό του αλλά με υποχρεωτική οψιόν αγοράς που θα είναι μεταξύ 2 με 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μάρκος Αντρέ ήρθε στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2015 όπου εντάχθηκε στην δεύτερη ομάδα της Θέλτα. Αγωνίστηκε επίσης στην Λογκρονές, την Μιράντες και την Βαγιαδολίδ, η οποία τον πούλησε πριν από δύο χρόνια (το καλοκαίρι του 2021) στη Βαλένθια αντί 9.000.000 ευρώ. Ο Βραζιλιάνος φορ είχε την τελευταία σεζόν 17 συμμετοχές και ένα τέρμα παίζοντας κυρίως ως αλλαγή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ