ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τελευταίο τεστ στην Ισπανία απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης

Ο Φορτούνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Χάντερσφιλντ
Ο Φορτούνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Χάντερσφιλντ INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Σταντάρ Λιέγης (4/12, 16:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στο τελευταίο φιλικό στην Ισπανία. Ακόμη μία ευκαιρία για τον Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την σκληρή του προετοιμασία στην Ισπανία, ώστε να είναι πανέτοιμος στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Οι ερυθρόλευκοι δίνουν το τελευταίο τους φιλικό πριν από την επιστροφή τους στην Ελλάδα, καθώς αντιμετωπίζουν τη Σταντάρ Λιέγης (4/12, 16:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24).

Ο Μίτσελ θα έχει ακόμη μία ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα και καταστάσεις, αλλά και να δώσει επίσης τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

"Σιγά σιγά βλέπουμε στους αγώνες αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις" είχε δηλώσει ο Ισπανός προπονητής μετά τη νίκη επί της Χάντερσφιλντ και αυτό θέλει να δει και κόντρα στη βελγική ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν δουλέψει αρκετά αυτό το διάστημα στο passing game και το πρέσινγκ. Είναι δύο στοιχεία που ο Ολυμπιακός παρουσίασε σε σημεία του παιχνιδιού κόντρα στην ομάδα της Championship και αυτά θα ψάξει να παρουσιάσει και με την Σταντάρ Λιέγης.

Είναι ένα παιχνίδι που ο Ισπανός πρόκειται να κάνει ξανά δοκιμές. Στη διάθεσή του θα έχει αυτή τη φορά τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος έλειψε την Πέμπτη εξαιτίας ενός κρυολογήματος και προπονείται από την Παρασκευή.

Ο Μαρσέλο που τραυματίστηκε κόντρα στη Χάντερσφιλντ συμμετείχε το Σάββατο στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ εκτός παραμένει ο Μπα με διάστρεμμα. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στις 8 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα και στις 10 του μήνα θα δώσει φιλικό κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ