ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τελείωσε η μεταγραφή του Σκάρπα στην Ατλέτικο Μινέιρο

Ο Γκουστάβο Σκάρπα
Ο Γκουστάβο Σκάρπα EUROKINISSI SPORTS

Με 5 εκατ. ευρώ αγόρασε η Ατλέτικο Μινέιρο τον Γκουστάβο Σκάρπα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.

Απασχόλησε καιρό. Πέρασε από διάφορα κύματα και στάδια, μα εδώ και κάποιες μέρες ήταν ξεκάθαρο πως η μετακόμιση του Γκουστάβο Σκάρπα στην Ατλέτικο Μινέιρο είχε μπει στην τελική ευθεία. Και οριστικοποιήθηκε σήμερα, με τον βραζιλιάνικο σύλλογο, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, να αγοράζει τον 28χρονο μέσο από τη Νότιγχαμ Φόρεστ έναντι 5 εκατ. ευρώ.

O πρώην πλέον ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα του αποφέρει περισσότερα συνολικά περισσότερα από 8,5 εκατ. ευρώ.

Η πέραση που είχε ο 29χρονος επιτελικός χαφ από τις ομάδες της Βραζιλίας ενδεικτική, ωστόσο από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να επαναπατριστεί η «γκάλο» βρίσκονταν στην κορυφή των επιλογών του και έτσι, ύστερα από ακριβώς έναν (άκαρπο) χρόνο σε ευρωπαϊκό έδαφος, πρώτα στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν στη Φόρεστ και φέτος στο πρώτο μισό δανεικός στον Ολυμπιακό, επιστρέφει στην πατρίδα του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΒΡΑΖΙΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ