ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με την Φερεντσβάρος στην Βουδαπέστη

EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση των ερυθρόλευκων απέναντι στη Φερεντσβάρος.

Ο Ελ Κααμπί με γκολ στο 83' έδωσε στον Ολυμπιακό προβάδισμα πρόκρισης. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 1-0 της Φερεντσβάρος στο Καραϊσκάκης και στη ρεβάνς της Βουδαπέστης (22/2, 22:00) θέλουν να τσεκάρουν το εισιτήριο για τους 16 του Conference League.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ με ενημέρωσή της έδωσε πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της φάσης Playoff του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Ferencváros που θα διεξαχθεί στο «Groupama Arena» την Πέμπτη 22/02/2024 στις 21:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Οι φίλαθλοι με την αγορά, θα παραλάβουν Vouchers και όχι εισιτήριο.

Η υποχρεωτική ανταλλαγή του Voucher με εισιτήριο θα γίνει την ημέρα του αγώνα 22/02/24 με ώρες 17:30 έως 19:00, στον περιβάλλοντα χώρο (Gyali ut – Away Fans Meeting Point) του Groupama Arena.

Τα στοιχεία που θα καταχωρείτε στο voucher είναι υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο με Λατινικούς χαρακτήρες, τον αριθμό Διαβατηρίου/Ταυτότητας, Ημερομηνία Γέννησης και να είναι ίδια με τα στοιχεία της Ταυτότητα ή του Διαβατηρίου σας που θα ταξιδέψετε.

Σε περίπτωση που δεν έρθετε στο σημείο συνάντησης, τις ανωτέρω ώρες και δεν είναι ίδια τα στοιχεία του Voucher με το παραστατικό που θα ταξιδέψετε δεν θα σας επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου (όχι φωτοτυπία ή φωτογραφία).

Vouchers θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Παρασκευή 16/02 από τις 11:00 έως το Σάββατο 17/12 στις 17:00 ή έως την εξάντλησή τους, (με δικαίωμα αγοράς ενός (1) Vouchers για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Ουγγαρία).

Η διάθεση των Vouchers θα γίνει την Παρασκευή 16/02 (11:30 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους) και από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», (με δικαίωμα αγοράς ενός (1) Vouchers για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διάρκειας ο οποίος και θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Ουγγαρία) και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

Η τιμή των εισιτηρίων είναι €20.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους των διαρκείας θα βγει νέα ανακοίνωση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ