ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ποντένσε και υποδοχή από τους φίλους των ερυθρολεύκων

Ο Ντανιέλ Ποντένσε
Ο Ντανιέλ Ποντένσε EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντανιέλ Ποντένσε έφτασε στην Ελλάδα και γνώρισε την αποθέωση από φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο "Ελ. Βενιζέλος".

Στην Ελλάδα έφτασε το πρωί της Τρίτης (05/09) ο Ντανιέλ Ποντένσε για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Στο "Ελ. Βενιζέλος" βρέθηκαν και φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. Ο Πορτογάλος εξτρέμ (ύψος 1.65μ) έκανε την εμφάνισή του λίγο μετά τις 8 το πρωί και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των ερυθρολεύκων.

Κατά την άφιξή του, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα αυτή την στιγμή απ' όταν πήγα στην Αγγλία. Δεν περίμενα ότι θα γίνει τόσο σύντομα, αλλά έτσι συνέβη. Είμαι ευγνώμων στους κ.κ. Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη που το έκαναν πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος".

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλους του Ολυμπιακού που τον υποδέχθηκαν: "Ελπίζω να τους το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο. Να τους προσφέρω χαρά και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές στο Καραϊσκάκης".

Για το γεγονός ότι είχε υποσχεθεί ότι θα επιστρέψει κι αν είναι έτοιμος να δείξει και πάλι την αξία του: "Είμαι έτοιμος και θέλω να δείξω μέσα στο γήπεδο γιατί επέστρεψα. Είμαι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας μου και γι' αυτό το λόγο ήθελα να έρθω εδώ. Για να δείξω και πάλι την ποιότητά μου".

Η άφιξη του Ντανιέλ Ποντένσε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό
Η άφιξη του Ντανιέλ Ποντένσε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS
Ο Ντανιέλ Ποντένσε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό
Ο Ντανιέλ Ποντένσε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS
Ο Ντανιέλ Ποντένσε γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο
Ο Ντανιέλ Ποντένσε γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο EUROKINISSI SPORTS
Αποθέωση του Ποντένσε από τον κόσμο του Ολυμπιακού
Αποθέωση του Ποντένσε από τον κόσμο του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS
Ο Ποντένσε γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού
Ο Ποντένσε γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS
Ο Ντανιέλ Ποντένσε
Ο Ντανιέλ Ποντένσε EUROKINISSI SPORTS
Ο Ντανιέλ Ποντένσε
Ο Ντανιέλ Ποντένσε EUROKINISSI SPORTS
Ο Ντανιέλ Ποντένσε
Ο Ντανιέλ Ποντένσε EUROKINISSI SPORTS

Για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή χρειάστηκε να γίνουν πολλά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο Ολυμπιακός και η Γουλβς τα βρήκαν για τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του παίκτη με την αγγλική ομάδα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2024. Έτσι, ο Ποντένσε υπέγραψε επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου του για να μπορέσει να προχωρήσει η διαδικασία.

Αυτά προβλέπει η συμφωνία για Ολυμπιακού - Γουλβς

Πάμε τώρα και στο κομμάτι της συμφωνίας του Ολυμπιακού με την Γουλβς για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Η αγγλική ομάδα θα πάρει ένα σεβαστό ποσό (περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ) για το δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο. Από εκεί και πέρα προβλέπεται ρήτρα που θα επιτρέψει στους ερυθρόλευκους να κάνουν τον Ποντένσε μόνιμα δικό τους.

Αυτή ορίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε ένα ποσό περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ και ο Ολυμπιακός θα έχει δικαίωμα να την ενεργοποιήσει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτός είναι ο Ποντένσε

Οι συστάσεις για τον Ντανιέλ Ποντένσε είναι περιττές αφού αν μη τι άλλο είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό και κυρίως σε αυτό του Ολυμπιακού.

Ο 27χρονος Πορτογάλος εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπελένσες και από εκεί τον απέκτησε η Σπόρτινγκ. Με τους πράσινους ακολούθησε όλη τη διαδρομή από τις ακαδημίες μέχρι την ανδρική ομάδα.

Το 2016 δόθηκε δανεικός στη Μορεϊρένσε για ένα χρόνο και το καλοκαίρι του 2018 τον απέκτησε ο Ολυμπιακό. Στα ερυθρόλευκα έμεινε 2,5 χρόνια πριν αποχωρήσει τον Ιανουάριο του 2020 για τη Γουλβς στην οποία ήταν μέχρι σήμερα.

Στην αγγλική ομάδα μέτρησε σε αυτό το διάστημα μέτρησε 105 συμμετοχές έχοντας 16 γκολ και εννιά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τα πεπραγμένα του στον Ολυμπιακό

Φυσικά, το αναφέραμε και παραπάνω ο Ποντένσε είναι ένας παίκτης που γνωρίζουν καλά στον Ολυμπιακό και εκείνος ξέρει καλά.

Με τα ερυθρόλευκα άλλωστε έκανε τις πιο παραγωγικές χρονιές της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Στο διάστημα της παρουσίας του στη χώρα μας είχε 68 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 13 γκολ και 14 ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ