ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην αποστολή ο Γκάρι Ροντρίγκες, χωρίς Ονιεκούρου και Εμβιλά κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ροντρίγκες κατά την παρουσίασή του απ' τον Ολυμπιακό
Ο Ροντρίγκες κατά την παρουσίασή του απ' τον Ολυμπιακό INTIME

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για το ντέρμπι των αιωνίων απέναντι στον Παναθηναϊκό (3/10, 20:30, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24) με τον Γκάρι Ροντρίγκες να βρίσκεται για πρώτη φορά στη λίστα του Μαρτίνς. Εκτός έμειναν οι Ονιεκούρου και Εμβιλά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (3/10, 20:30, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24) τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι των αιωνίων για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Το Σάββατο (2/10) οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του για το μεγάλο παιχνίδι.

Για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Γιάν Εμβιλά, όπως και ο Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ