ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Σκανάρει" τον ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης
Ο Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI SPORTS

Βιντεοθεραπεία ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα διεξάγεται το μεσημέρι της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, πριν ο Πέδρο Μαρτίνς πάρει παρουσίες για την αποστολή του μεγάλου ματς.

Για το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, παραμονή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (Τετάρτη 13/1, 19.30).

Οι "ερυθρόλευκοι", ωστόσο, έλαβαν οδηγία να βρεθούν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη αρκετά νωρίτερα, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να αναλύσει την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μέσω βίντεο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εντοπίσει διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού του “δικεφάλου” μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και αυτή την ώρα σερβίρει τον αντίπαλο στο πιάτο των παικτών του. Έχει επιλέξει το πού θα εστιάσει στο επιθετικό και το αμυντικό κομμάτι και θα δώσει συγκεκριμένες οδηγίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Πρόθεσή του είναι ο Ολυμπιακός να φύγει με μία ακόμη νίκη από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνει επίδειξη δύναμης σε βάρος του βασικού ανταγωνιστή, αλλά και να εκτοξεύσει τη διαφορά στους 13 βαθμούς.

Για την ενδεκάδα σάς μεταφέραμε από χθες τις πρώτες του σκέψεις, αλλά ακόμη είναι νωρίς για οριστικά συμπεράσματα. Ίσως φανεί κάτι στην προπόνηση που θα ακολουθήσει λίγες ώρες πριν τα μέλη της αποστολής συγκεντρωθούν στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, θα συμπληρωθεί και το παρουσιολόγιο, καθώς μετά την επιστροφή από το Αγρίνιο και λόγω της έντονης υγρασίας, αρκετά μέλη της αποστολής, όχι μόνο ποδοσφαιριστές, παραπονέθηκαν για πονόλαιμο.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρωμα και αποθεραπεία, άρα δεν φάνηκε κάτι αναφορικά με το πλάνο που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός στο ματς, ωστόσο, σήμερα και αύριο το πρωί αναμένεται να γίνουμε σοφότεροι.

Αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, για τον λόγο που προαναφέραμε, ο κόουτς των “ερυθρολεύκων” θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του πλην του ανέτοιμου -λόγω της περιπέτειας με τον Covid 19- Μπρούνο.

Στη διάρκεια της προπόνησης, θα φανεί και ο βαθμός ετοιμότητας του Μπουχαλάκη, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, αλλά αν είναι καλά θέτει σοβαρή υποψηφιότητα ακόμη και για την αρχική ενδεκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ