ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Rotation του Μεντιλίμπαρ κόντρα στη Λαμία, με το βλέμμα στη Φενέρμπαχτσε

Ο Στέβαν Γιόβετιτς
Ο Στέβαν Γιόβετιτς PHOTO CREDITS: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα προχωρήσει σε rotation στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία  (7/4, 17:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24. Στόχος το τρίποντο, αλλά και η φρεσκάδα ενόψει Φενέρμπαχτσε (11/4).

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής φιλοξενείται από τη Λαμία (7/4, 17:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στο Αθανάσιος Διάκος για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Οι ερυθρόλευκοι, μετά και το τρίποντο επί του Άρη, επιθυμούν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ώστε να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην πρώτη μάχη με τη Φενέρμπαχτσε.

"Όλοι ξέρουμε πως στον σύλλογο περιμένουν τους αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε και έχουμε προσδοκίες και όνειρα. Είναι μία μεγάλη υπόθεση τα ματς αυτά.

Ωστόσο αν χάσουμε με τη Λαμία, τα πράγματα θα χειροτερέψουν και θα μας χαλάσει την προετοιμασία για τους αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε" ανέφερε ο Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς κόντρα στους κίτρινους.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και θέλει να εξαντλήσει όποιες πιθανότητες έχει, με τον Ισπανό προπονητή να υπογραμμίζει συνεχώς πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έτσι, η αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία κρίνεται ως must win.

Με rotation ο Μεντιλίμπαρ κόντρα στη Λαμία

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το Σάββατο (6/4), με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ανακοινώνει αποστολή. Ο Ισπανός προπονητής προχώρησε σε rotation, δίνοντας ανάσες στους Φορτούνη, Κάρμο και Τσικίνιο. Τιμωρημένος είναι ο Ποντένσε, ενώ εκτός παραμένουν οι Ορτέγκα και Αλεξανδρόπουλος.

Από την άλλη, ο Αντρέ Όρτα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του. Οι Ναβάρο, Καμπράλ και Μπιανκόν είναι επίσης μέσα.

Όσον αφορά στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ, ο Τζολάκης φαίνεται θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρέτσο και Άμπι να τοποθετούνται μπροστά του στο κέντρο της άμυνας. Θυμίζουμε πως οι Μπιανκόν και Βέζο είναι επίσης διαθέσιμοι και διεκδικούν θέση. Στα αριστερά πρόκειται να τοποθετηθεί ο Ρίτσαρντς, ενώ στην άλλη πλευρά ο Κίνι είναι πιθανό να δώσει ανάσες στον Ροντινέι.

Το δίδυμο στον άξονα αναμένεται να αποτελείται από τους Έσε - Όρτα, με τον Καρβάλιο να είναι επίσης υποψήφιος για μία θέση. Οι Μασούρας και Ζέλσον Μαρτίνς έχουν το προβάδισμα για τα επιθετικά άκρα, απόντων των Φορτούνη και Ποντένσε.

Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης πρόκειται να τοποθετηθεί ο Ελ Κααμπί, με τον Στέβαν Γιόβετιτς να κινείται πίσω του. Πρόκειται άλλωστε για ένα δίδυμο που λειτούργησε άψογα κόντρα στον Άρη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Άμπι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Όρτα, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καμπράλ, Καρβάλιο, Έσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ