ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πρωτοτυπεί και παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία μετάδοσης αγώνων για άτομα με οπτική αναπηρία

Το Γεώργιος Καραϊσκάκης στο Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ
Το Γεώργιος Καραϊσκάκης στο Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ INTIME SPORTS

Σε μία πολύ σημαντική κίνηση προχωράει ο Ολυμπιακός, καθώς παρουσιάζει την Τρίτη (28/3) στις 13:00 τη νέα υπηρεσία μετάδοσης αγώνων για άτομα με οπτική αναπηρία

Ο Ολυμπιακός προχωράει σε μία πολύ σημαντική κίνηση, που αυξάνει την προσβασιμότητα και βοηθάει όλους τους ανθρώπους να βιώσουν την εμπειρία του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Την Τρίτη (28/3) οι ερυθρόλευκοι θα παρουσιάσουν σε συνέντευξη Τύπου στις 13:00 τη νέα υπηρεσία μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων με ακουστική περιγραφή για τα άτομα με οπτική αναπηρία.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υλοποιείται μέσω του μνημονίου συνεργασίας με το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Στο πάνελ της συνέντευξης θα είναι ο Δ' Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Γ. Καραϊσκάκης Βασίλης Βασιλειάδης, η Πρύτανις του Παντείου Πανεπιστημίου, Χριστίνα Κουλούρη και ο τυφλός δικηγόρος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και πρόεδρος της ΑΜΚΕ "Με Άλλα Μάτια", Βαγγέλης Αυγουλάς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ