ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πρώτη γνωριμία του Μαρτίνεθ με τους ποδοσφαιριστές στον Ρέντη

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ κατά την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ κατά την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος INTIME

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνάντησαν για πρώτη φορά από κοντά τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους στις προπονητικές εγκαταστάσεις, όπου οι παίκτες πέρασαν εργομετρικές εξετάσεις,

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών την Πέμπτη το πρωί (22/6) στις προπονητικές εγκαταστάσεις, περνώντας εργομετρικές εξετάσεις, και ξεκινώντας ουσιαστικά τις υποχρεώσεις τους για τη νέα περίοδο.

Οι ποδοσφαιριστές είχαν την πρώτη γνωριμία με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, τονίζοντας ότι θα έχουν πολλά περισσότερα να πουν μόλις ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Προς το παρόν, οι ερυθρόλευκοι χωρισμένοι σε γκρουπ υποβάλλονται σε εργομετρικά τεστ και τα προσεχή εικοσιτετράωρα, τόσο όσοι βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ, όσο κι εκείνοι που επιστρέφουν μετά τη λήξη του δανεισμού τους θα ξεκινήσουν προπονήσεις στον Ρέντη.

Όπως μέρος στις προπονήσεις θα πάρουν ορισμένοι παίκτες από τον Ολυμπιακό Β΄ αλλά και από τις ομάδες Κ19 και Κ17.

Υπενθυμίζεται, ότι απουσιάζουν με άδεια οι διεθνείς Πασχαλάκης, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Γκάρι Ροντρίγκες, Αλγκασίμ Μπα και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Επιπλέον, είναι τραυματίες ο Χασάν και ο Λάιντνερ.

Επίσης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η παρουσίαση του Αντόνιο Κορδόν και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, όπως και εκείνη για τις νέες εμφανίσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ