ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πρόταση στην Κορίνθιανς για τον αριστερό μπακ, Λούκας Πιτόν σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Ο Λούκας Πιτόν με τη φανέλα της Κορίνθιανς
Ο Λούκας Πιτόν με τη φανέλα της Κορίνθιανς © 2020 JORGE SAENZ/AP IMAGES

H βραζιλιάνικη εφημερίδα Globo αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στην Κορίνθιανς για τον 20χρονο αριστερό μπακ Λούκας Πιτόν, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως δεν έγινε αποδεκτή και πως οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση.

Όσο πλησιάζει το φινάλε των μεταγραφών και το κλείσιμο του παραθύρου που επιτρέπει στις ομάδες να ενισχύσουν το ρόστερ τους τόσο εντείνονται οι ζυμώσεις και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των συλλόγων και ο Ολυμπιακός είναι μία τις πλέον δραστήριες ομάδες στο συγκεκριμένο μέτωπο όσον αφορά στις ομάδες της Super League Interwetten.

Μία από τις θέσεις μάλιστα που ενδιαφέρεται για την ενίσχυσή της η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι αυτή του αριστερού άκρου της άμυνας, με δημοσίευμα από την Βραζιλία να τον εμπλέκει με τον Λούκας Πιτόν της Κορίνθιανς.

Συγκεκριμένα, η βραζιλιάνικη εφημερίδα Globo αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στην Κορίνθιανς για να αποκτήσει τον 20χρονο αριστερό μπακ (γεννημένος στις 9 Οκτωβρίου 2000, έχει ύψος 1,75μ.) με τους ερυθρόλευκους να προσφέρουν ποσό της τάξης του 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του 90% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος μπακ έχει ιταλικό διαβατήριο και αυτό εξυπηρετεί απόλυτα τους Πειραιώτες από τη στιγμή που έχουν γεμίσει τις θέσεις των ξένων, με το δημοσίευμα να αναφέρει πάντως ότι οι Βραζιλιάνοι δεν έκαναν αποδεκτή την πρόταση των ερυθρολεύκων και είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να επιστρέψει η ελληνική ομάδα με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Σημειώνεται πως ο Λούκας Πιτόν δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 με την οποία μετράει 52 συμμετοχές και 1 γκολ από το 2019 και έκτοτε, όποτε και έγινε μέλος της πρώτης ομάδας.

Μία λεπτομέρεια πάντως που ενδεχομένως να παίξει ρόλο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι πως το τελευταίο διάστημα δεν έχει φανέλα βασικού, με την τελευταία του εμφάνιση με την Κορίνθιανς να καταγράφεται στις 26 Ιουνίου.

Ο Λούκας Πιτόν εν δράσει με τη φανέλα της Κορίνθιανς:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ