ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πρόταση μαμούθ για Μπελχαντά απ' την Αλ Χιλάλ

O Γιουνές Μπελχαντά με τη φανέλα της Γαλατασαράι
O Γιουνές Μπελχαντά με τη φανέλα της Γαλατασαράι © 2021 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιουνές Μπελχαντά αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και όχι στον Ολυμπιακό, ύστερα από μία πρόταση που δέχθηκε και την οποία δεν μπορεί να απορρίψει.

Γιουνές Μπελχαντά ήταν και πάει για τον Ολυμπιακό, όπως όλα δείχνουν. Ο 31χρονος Μαροκινός αναμένεται να υπογράψει στην Αλ Χιλάλ, αφού θα δεχθεί μία πρόταση από τους Σαουδάραβες που δεν μπορεί να αρνηθεί.

Σύμφωνα με Τούρκους δημοσιογράφους, ο διεθνής μέσος συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Αλ Χιλάλ και ζήτησε 3ετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 5.000.000 ευρώ. Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, ωστόσο αυτό είναι θέμα χρόνου να συμβεί και όχι αρκετά μακριά από τα δεδομένα που ζήτησε ο ποδοσφαιριστής.

Όπως αναφέρουν τα γειτονικά ΜΜΕ, ο Μπελχαντά είχε μιλήσει ήδη με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία για το συμβόλαιό του, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από Κίνα και ΗΠΑ.

Ο άλλοτε πρωταθλητής Γαλλίας με τη Μονπελιέ έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατάσαραϊ από τον Μάρτιο, για δηλώσεις που έκανε εναντίον της ομάδας του, με την οποία βρίσκεται και στα δικαστήρια για δεδουλευμένα.

Photo Credits: © 2021 Armando Franca/Associated Press

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ