ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προστατεύεται ο Κώστας Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Κώστας Φορτούνης με τη φανέλα του Ολυμπιακού PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται σε καθεστώς προστασίας από τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πως τελικά δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα της β' ομάδας με τη Νίκη Βόλου την Κυριακή.

Ο Κώστας Φορτούνης μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση, καθώς τη Δευτέρα (24/01) προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του με την υπόλοιπη ομάδα.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν, δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β' κόντρα στη Νίκη Βόλου την Κυριακή (30/1, 14:45) για τη Super League 2 και θα δούμε αν τελικά πατήσει χορτάρι με τη β' ομάδα το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Ολυμπιακός θέλει να προστατεύσει τον Κώστα Φορτούνη, με τους ερυθρόλευκους να σιγουρεύουν πως ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει σε απόλυτη ετοιμότητα. Έτσι, θα συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα.

Προπονήθηκαν κανονικά Ροντρίγκες και Ονιεκούρου

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (30/1, 19:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24). Ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Χένρι Ονιεκούρου έχουν επιστρέψει από το Κόπα Άφρικα και προπονήθηκαν κανονικά ενόψει του ντέρμπι. Την προπόνηση συνέχισε και ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος έχει γυρίσει επίσης.

Επιπλέον, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα. Δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι κόντρα στον Δικέφαλο.

Να σημειωθεί πως ο Ζοάο Καρβάλιο και ο Ντιμπί Κεϊτά πέρασαν το πρωί της Παρασκευής (28/1) ιατρικά και αναμένεται μέσα στην ημέρα να βάλουν την υπογραφή τους στο συμβόλαιό τους με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να ανακοινωθούν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ