ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Προς sold out το ματς με την Φερεντσβάρος, έμειναν λιγότερα από 1.500 εισιτήρια

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης κόντρα στη Μακάμπι
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης κόντρα στη Μακάμπι INTIME SPORTS

Η ώρα του μεγάλου ραντεβού του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος πλησιάζει και ο κόσμος των ερυθρολεύκων είναι έτοιμος να δηλώσει βροντερό "παρών" στις εξέδρες του "Καραϊσκάκης", με λιγότερα από 1.500 εισιτηρία να έχουν μείνει απούλητα.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι ιδιαιτέρως σημαντική για τον Ολυμπιακό καθώς επιστρέφει στις μάχες της Ευρώπης, με τους ερυθρόλευκους να υποδέχονται την ερχόμενη Πέμπτη (15/02, 19:45, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) την Φερεντσβάρος στο πρώτο μεταξύ τους ματς με φόντο τους "16" του Conference League.

Σε αυτό το παιχνίδι θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο τους ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που διαδέχτηκε τον Κάρλος Καρβαλιάλ, και όλα δείχνουν πως τόσο ο Ισπανός προπονητής όσο και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν πολύ θερμή συμπαράσταση από το κοινό τους.

Και αυτό γιατί έχουν μείνει διαθέσιμα λιγότερα από 1.500 εισιτήρια κάτι που σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχουμε sold out το βράδυ της Πέμπτης στο γήπεδο "Καραϊσκάκης" για την πρώτη κρίσιμη μάχη με τους Ούγγρους.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα των Playoffs του UEFA Europa Conference League απέναντι στη Ferencváros που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" την Πέμπτη 15/02 και ώρα 19:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Τρίτη 06/02 από τις 17:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) τη λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την Πέμπτη 08/02 και την Παρασκευή 9/2 (10:00 – 18:00), το Σάββατο 10/02 (10:00 – 15:00), τη Δευτέρα 12/02 έως Τετάρτη 14/02 (10:00 – 18:00) και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξη του ή μέχρι την εξάντληση τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 30€, 40€, 50€, 55€, 60€, 150€(VIP), 200€ (VVIP).

Κοινωνική προσφορά

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που είναι ΑΜΕΑ (με πάθηση άνω των 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 10€ ΜΟΝΟ την Πέμπτη 08/02 ή μέχρι την εξάντληση τους. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης", με τις ανωτέρω διαδικασίες πώλησης μέσω εκδοτηρίων, με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑΜΕΑ).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την "κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού" την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την "κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού" από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την "κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού" και από το Internet (www.olympiacossfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την "κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού" μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060 ή στο [email protected].

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ